Maskeradhoppning och storm..

Imorse så åkte jag till kiosken för att ha öppet under Maskeradhoppningen. Jag hade ju fått veta att det bara skulle vara 20 starter men tror nog det var fler än så. För tävlingarna var slut runt 12-13 tiden och då hade de hållt på sen 10 då tävlingarna började. Men jag kunde ju inte plocka ihop och städa upp och sen åka hem eftersom det skulle inventeras idag eftersom det är sista dagen på år 2010. Så jag kom väl hem halv 4 så kan väl säga att jag har stått där nästan ett helt 8 timmars arbetspass.. inte riktigt men nästan.

Nu på kvällen så vart det jävligt svårt att ta in hästarna pga nyårsraketerna som skjuts runt omkring. Jag fattar inte hur folk vågar skicka iväg dom i den häst stormen? Det blåser jävel ute!

God Fortsättning på det nya året!

En riktig hästdag..

Hela dagen har varit inriktning HÄST!
Imorse så började det med stalltjänst i vårat eget stall. Sedan på kvällen så blev det en dressyrlektion som jag fick i julklapp. Först hade vi teori och fika i ca 45 minuter sen gick vi ut och gjorde i ordning hästarna så kvart över 6 så tog vi ner hästarna till ridhuset och jag trodde att jag skulle ha problem med att komma upp på hästen men gick ju smidigt med tanke på hur länge sen jag faktiskt red.

Men iaf så lite drygt halv 8 så avslutades ridningen och jag fick väldigt mycket beröm idag. Till och med min mor var lite svartsjuk för att jag fick så mycket beröm och att jag och Lion gjorde det riktigt bra. Lion gick i fin form väldigt mycket. Men blev lite stark när jag blev för hård i händerna, vilket man inte ska vara.

Nu är jag jätte stolt över mig själv att jag fortfarande är bättre än mamma trots att jag inte har ridigt på detta sättet sen jag slutade rida för snart 2 år sen eller vad det är, länge sen iaf.
Kommer att ha träningsvärk imorgon iaf.. men då vet man att man har gjort något, vilket är bra. Det som är mindre bra är att jag har suttit fel skulle behöva träna mer på att sitta rätt och känna båda sittbenen då jag har fått lite träningsvärk i mitt högra nu. Men påt igen.

Nu vill jag självklart ha ett jobb så jag kan börja rida igen för saknar det verkligen. Men saknar även dansen väldigt mycket så får jag ett jobb så blir det både ridning och dans på mitt schema. Thats it!

Ha en fortsatt trevlig kväll
och jag vet att jag är dålig på uppdatering. Får ta och skärpa mig!

Juldagen..

Jag tyckte Julafton blev rätt bra trots utebliven julkänsla. Fick ju inte så mycket men är jätteglad över det lilla jag fick :) Men det var en som blev väldigt missnöjd, min bror. 
Fick veta att min yngsta moster väntar sitt första barn så får snart en kusin till :)

På kvällen så flyttade jag över filmer, bilder och musik till min externa hårddisk sen så åkte jag och träffa en kille som jag hade pratat med på ls8 nån vecka.. visade sig att han bor 10 minuter ifrån mig men iaf träffades på kotorget. Sen så åkte vi hem till honom och såg på film :) Så Julligget är avklarat också.. ibland blir det inte som man tänkt sig men det hände ialla fall.

Idag tar jag det lugnt.. Imorse så precis när mamma och pappa hade släppt ut hästarna så missade de att se mig. Så de låste in mig i stallet och släckte lamporna så där stod jag i min ensamhet och mockade och så fick jag gå runt allt när jag skulle ut och tömma skottkärran första gången. Men blev ju klar till slut, det enda jag inte kunna fixa var att fylla på vatten eftersom vattnet har frysit i ladugården.

Ikväll blir det väl kotorget skulle jag tro och prata med lite människor.. Får se vart det slutar :)

Ha en fortsatt trevlig dag