Deppig och Trögfattande..

Behöver jag säga att det känns förjävligt att behöva åka hem till Mariestad idag?
Borde inte klaga då jag faktiskt varit här längre än beräknat men ändå, med tanke på att jag och David inte får träffa varandra förens mellan Jul och Nyår igen.
Ska snart åka eftersom jag gissar på att det kommer ta låååång tid med tanke på vädret. Är ju trots allt Klass 1 Varningar i hela Sverige.

Kan idag konstatera att jag är lite trög.. För när vi var inne på Ica i Trångsund så flörtade killen i kassan med mig, fast det fattade inte jag. Medans David stod och inte sa något förens vi kom ut till bilen igen. Tycker jag var lite taskigt!

Ska leta upp alla mina grejer och packa nu då så man kommer iväg snart. Kan inte vänta hur länge som helst. Måste ju hem jue och sen tror jag att mina föräldrar uppskattar om jag är hemma långt innan midnatt med tanke på vädret.

Hade velat haft med mig David hem men går ju inte när han ska jobba imorgon. Han skulle igentligen jobbat idag men eftersom han hade mig här hemma så kände han inte ritkigt för att jobba.
Tycker verkligen om David Rudin <3

Ni får ha en Trevlig kväll så lovar jag att jag ska ta det lugnt och köra försiktigt!

Snöstorm..

Skulle åkte hem till Mariestad idag igentligen MEN mamma smsade och ringde tidigare idag och sa att jag skulle stanna kvar hos David då det är snöstorm hemma. Och inte tror jag att David har något emot det heller.

Träffade hans dotter Jana för första gången i Torsdags och vilken underbar och söt lite tös hon är. Var deppig när hon åkte hem till sin mamma igår för det var som om Jana precis hade börjat acceptera mig en smula eftersom hon lät mig hjälpa henne och klä på sig och även sitta i famnen. Väldigt eget humör men också otroligt glad individ är hon.

I Fredags på kvällen så åkte jag och David och fixade med min kylare.. Hade vi inte gjort det så hade den förmodligen frusit vilket den gjorde förra vintern, så ville absolut inte att den nya också skulle göra det. Och när jag var ute med bilen i Lördags så verkade det som om Kylaren hade klarat sig trots det väldigt kalla vädret. Däremot så upptäckte jag att min handbroms hade frusit.. vilket är självklart.. Blev nästan lite tjurig då jag hade velat sladda lite men men aja så är det.

Fick dessutom igår träffa David biologiska pappa.. Var riktigt trevligt :)
Snöade också rätt bra igår så låg och lyssnade på imorse på när plogbilen kom och plogade in min bil. Har inte varit ute idag så vet inte hur mycket snögubbe den ser ut.. Men men ingenting slår min bil förra vintern när han verligen såg ut som en snögubbe.. det enda som gjorde att man såg att det var en bil var de vinröda backspeglarna som syntes lite..

Får se hur det blir denna vintern. Ska bli väldigt intressant!Provar och försöker lära mig..Håller på att lära mig.. men frågan är hur man får upp ett klipp när man har den nedladdad på datorn? Hmm listar jag säkert ut det med.. Men här har vi iaf en låt jag också tycker om väldigt mycket Manian - Loco