Smidig dag

Ja idag har dagen faktiskt flytit på, inget krångel :P Kan faktiskt inte säga så mycket om denna dagen om jag ska vara ärlig. Kört så det rykit och ja helt enkelt det har gått kalasbra hela dagen. Nästan så jag funderat vad jag gjort hela dagen också.

Ska försöka att gå till banken en dag och prata med dom angående att ta ett lån till en bil jag ska köpa. :) Ju förr desto bättre.

 Och jo jag har ringt runt lite idag, först ringde jag till fastighets för att höra med nötterna varför det fortfarande kostar 475:- när jag BARA ska betala för akassan inte för facket, då jag gått ur och det är 4e månaden nu och de hade 3 månaders uppsägningstid.
Meen de var allihop på utbildning så får ringa nötterna imorgon!

Sedan ringde jag till fkassan för att höra med dom när mina pengar ifrån aktivitetsstödet skulle komma in på kontot, tror ni inte fan att arbetsförmedlingen inte hade skickat iväg min lapp eller?

Jo men visst fick ringa till arbetsförmedlingen så fick jag numret till min handläggare och han sa det att min lapp hade åkt ner till arkivet så det skulle skrivas en ny lapp och den skulle han skicka hit upp till mitt jobb så jag fick signera sedan var det bara att skicka den direkt till försäkringskassan.

Ja men vad roligt då får jag väl vänta 2,5 vecka till då. Fy satan vad less jag blir. Tycker att det är konstigt att de krånglar till det nu när det gått helt felfritt tidigare. Men så klart nu när det är sista lappen och att jag skrev ut mig den 19 aug ja då kan de passa på att krångla.

Hoppas det löser sig, iof kan jag fråga om förskott av chefen (han har sagt att jag kan fråga om det om det skulle va så) men jag vill inte riktigt det faktiskt! Rätt komiskt blir kvar i Solna imorgon med så jag gissar på att jag blir kvar resten av veckan!

Svar på Nuttes kommentar

Ska väl säga som så att jag brukar ta min 45 minutare vid Donken i Stäket, för dig som frågade i en kommentar. Och javisst musiken är guld för öronen lite därför jag gillar Radio 107,5 :P

Man lär sig av sina misstag, eller?

Nja alltså jag kommer nog göra samma tabbe både en och två och tio gånger innan jag lär mig att så ska man inte göra.

Jag har hållt på att välta min kärra inte en gång utan två gånger idag! Första gången var imorse, men jag får väl skylla lite på solen då, solen låg i min backspegel så när jag kom in i lite skugga så såg jag ju hur äkligt jävla fel jag stod med kärran så hade jag backat lite till så hade den vält. Så så jävla nära var det imorse!

Nu på eftermiddagen så hade jag precis tippat släpet och skulle till att backa till bilen för att tippa. Jag tyckte jag stod skitbra! Så börja tippa bilen och sedan var jag tvungen att köra fram lite grann inte ens 1 meter men det räckte för att jag skulle lägga typ hälften av kvarvarande 2/4 i en hög mitt emellan bil och kärra. SÅ! Jag kom  varken framåt eller bakåt. Inspekterade mitt misstag och kom fram till att jag behövdes grävas fram. Gick till killen i hjullastaren och såg så söt ut jag bara kunde och log lite smått och blinka lite fint och sa jag har ett litet problem. Log lite större och sa igen eller ja det är inte så litet, ganska stort faktiskt.

Han log och bara Jaså?
Jaa sa jag och log lite större igen och blinka lite till.. Jag har råkat lägga en hög mellan bil och kärra så skulle behöva lite hjälp att få undan lite för att kunna köra fram.
Han log inte längre, han skratta faktiskt!

Alltså jag förstår att det är roligt men vad begär man utav mig? Man blir inte proffs på 5 veckor! Jag hade iaf roligt och dom (jag kan garantera att det vart en snackis efter detta) men i alla fall så fick jag hjälp och de grävde ut mig lite, han i den lille grävmaskinen fick hålla emot kärran medans jag körde fram så att han inte vippade.

De har beställt mig till samma ställe imorgon med, ska bli intressant vad det är för misstag jag gör då och som kommer dröja ett tag innan jag lär mig att så ska man INTE göra!

Kan ge mig fan på att jag är en riktig snackis på det bygget, för det går inte en dag nu när jag varit där (2 dar) som det gått felfritt och bara flytit på. Men som jag skrev nyss man blir inte proffs på 5 veckor. Och jag vet att jag kommer göra grymt många misstag och fel under mitt första år, det är bara 47 veckor kvar :P