Smidig dag

Ja idag har dagen faktiskt flytit på, inget krångel :P Kan faktiskt inte säga så mycket om denna dagen om jag ska vara ärlig. Kört så det rykit och ja helt enkelt det har gått kalasbra hela dagen. Nästan så jag funderat vad jag gjort hela dagen också.

Ska försöka att gå till banken en dag och prata med dom angående att ta ett lån till en bil jag ska köpa. :) Ju förr desto bättre.

 Och jo jag har ringt runt lite idag, först ringde jag till fastighets för att höra med nötterna varför det fortfarande kostar 475:- när jag BARA ska betala för akassan inte för facket, då jag gått ur och det är 4e månaden nu och de hade 3 månaders uppsägningstid.
Meen de var allihop på utbildning så får ringa nötterna imorgon!

Sedan ringde jag till fkassan för att höra med dom när mina pengar ifrån aktivitetsstödet skulle komma in på kontot, tror ni inte fan att arbetsförmedlingen inte hade skickat iväg min lapp eller?

Jo men visst fick ringa till arbetsförmedlingen så fick jag numret till min handläggare och han sa det att min lapp hade åkt ner till arkivet så det skulle skrivas en ny lapp och den skulle han skicka hit upp till mitt jobb så jag fick signera sedan var det bara att skicka den direkt till försäkringskassan.

Ja men vad roligt då får jag väl vänta 2,5 vecka till då. Fy satan vad less jag blir. Tycker att det är konstigt att de krånglar till det nu när det gått helt felfritt tidigare. Men så klart nu när det är sista lappen och att jag skrev ut mig den 19 aug ja då kan de passa på att krångla.

Hoppas det löser sig, iof kan jag fråga om förskott av chefen (han har sagt att jag kan fråga om det om det skulle va så) men jag vill inte riktigt det faktiskt! Rätt komiskt blir kvar i Solna imorgon med så jag gissar på att jag blir kvar resten av veckan!