Dagens händelser..

Idag har jag varit på Möte hos min coach klockan 10.00, trodde att jag skulle försova mig eller komma för sent men kom precis i tid, tidsoptimist som jag är.

Idag har vi skrivit ett personligt Brev, svårt? OJA! Men den är typiskt mig, Precis som det ska vara. Ska sätta mig med stora datorn och skriva rent både PB och CV för jag ska nämnligen skicka in till flera företag nu innan den fredag.

Undrar vad man ska göra för mat idag då? Får kolla vad som finns i kylskåpet alternativt frysen. Lite sugen på kyckling och ris men får väl se vad som finns.
Jag ska ta och baka lite innan jag ställer mig med maten tänkte jag.

Sen ska jag dessutom gå till garaget och ta av däcken bak på min bil. För vi ska kolla bromsarna och grejer men det får min pappa göra medans jag håller på härinne. Ska ju på onsdag åka och köpa stötdämpare så vore great om jag fick veta om det vore något mer jag ska köpa när jag ändå håller på. Sen vid halv 8 ska hästarna in med :)

Nej nu ska jag gå och få lite cirkulation i fötterna, sedan ska jag leta fram mina raggsockar!

//Lindberg

Hemmagjort Potatismos med Ugnsbakad Falukorv

Skala och koka potatis tills de blir mjuka. Under tiden potatisen kokas sätter du på ugnen på 200 grader.
Ta fram en gul lök, skalar och skiva. Ta fram falukorv, ketchup och senap, ost samt tomatpuré. Häll purén och löken i en form, dela falukorven (om du inte ska använda hela) Skär snitt i korven och lägg en dutt med både ketchup och senap emellan. Ta osten och lägg lite i varje snitt. Lägg ner Korven i formen och lägg över ett lager ost. Ställ in i ugnen. Den är klar när osten börjar på att bli lite brun.

Använd potatispressen innan (för att underlätta) häll i lite mjölk och creme fraiche och vispa med elvisp. Krydda med vitpeppar (salt och svartpeppar om man vill).

Yuppi Cup och Strömavbrott..

Igår var det Yuppi Cup Dressyr på MRK. Jag stod mellan 12.00 och 18.00, räknar in städningen efteråt. Mellan 14.00-14.45 så var strömmen borta delvis, Inne hos mig funkade bara korvgrytan, radion och ett toastjärn. Blev ju bara kallare och kallare med :( Ingen belysning eller så heller.
Så fick värma mig med varm choklad och Varm Kycklingsoppa :)
Missade årsmötet också tyvärr då tävlingen drog ut på tiden men men vad gör det. Fick veta efteråt vad som sagts.

Sen upptäckte vi att ploppen hade lite andra ord än vad det brukar stå.