Roliga pikningar ;)

Sitter här med mitt väldigt troligt blivande pojkvän. Han är så söt och underbar. Haha typ han spelar wow och jag lånar min kusins dator för att kunna skriva här, kolla alla sidor man är medlem på och så vidare.
Idag så har man fått lite pikningar eller vad man ska kunna säga haha.. Lite roligt. Förmodligen hörde Krister och Emelie igår men jag tyckte inte vi gjorde något väsen.. Men som Emelie sa så var det bra att vi inte såg i samma rum som Cazper.

Imorgon vet jag inte hur dagen ser ut ännu förutom att vi skulle åka och handla vad jag fattade det som. Men blir väl mer mys med mitt

Godnatt ska snart sova!

//Lindberg

Statt och Italobrothers!

Ikväll spelar Italobrothers i Mariestad på Statt! Kommer bara gå dit för att se dom spela.. ta lite kort och sen åka igen aja visst 150 spänn inträde men det är det fan i mig värt när de kommer hit!
Nu ska jag göra mig iordning för sen ska jag till Tidaholm och hämta min kusin sen tillbaka till Mariestad igen. Inatt så kommer jag att köra hem henne och om jag hinner ta en koll på Bilträffen. Men Men inte hela världen om jag inte hinner. Aja nej nu får jag sluta.. Men skriver mer när jag kommer hem inatt skulle jag tippa på.