Efterfest och Kommande vecka

Det vart tydligen efterfest i lägenheten igår, de krävde att jag skulle ha blandat 4 drinkar tills när de kom. Hade jag vetat att den 4e var till mig hade jag gjort en annan grogg till mig för jag dricker inte red bull jag tycker det är äkligt och luktar illa och så hade jag tagit mindre brännvin.

Slutade med att vi spelade klädpoker och jag torska ju som vanligt men gömde mig bakom en kudde :P och sedan blev det drickspelet.. jävlar vad fulla alla var vid 6 imorse, roligt hade vi i alla fall det som räknas. Haha innan de kom för att ha efterfest så när jag hade tråkigt så städade jag upp lite vilket var innan jag fick veta deras planer. 

Haha det bästa var faktiskt när det var en kille som skrev på min msn, jag hade ingen aning om att den killen var 17 år och Sebastians kusin började skriva och driva med killen, tyckte änna lite synd om honom men samtidigt satt jag och tjöt av skratt.

De tänkte driva med en annan som jag har på msn också men jag sa verkligen nej och jag hade en jävligt bra anledning och de förstod när jag sa att den killen driver ni inte med för han är självmordsbenägen och de accepterade det.

Som sagt vi hade roligt och otroligt mycket skratt vart det! Det kom fram att den ene av Sebastians kusiner hade snott en 1,5liters coca cola ifrån mig sommaren för 2 år sedan, och jag minns inte att det försvann en cola ifrån mig. Det skedde när jag skulle köra hem de till Bråten där sebastian bodde när han bodde i Mariestad! Ibland saknar jag den tiden men samtidigt gör jag inte det, vi hade riktigt roligt då men det fanns andra saker i mitt liv som skedde då som jag inte vill ska ske igen. 

Idag så höll jag på att missa tåget, men hann precis och ja jävlar det kändes konstigt att åka tåg kan räkna på mina 10 fingrar hur många ggr jag faktiskt åkt tåg.
Ska nu alldeles snart åka till stan och tanka, äta och sedan hem och gå och lägga mig för jag ska gå upp klockan 3 inatt för att åka till Hova och möta upp Jerry där. 

Blir kvar i stockholm till den 12 Augusti så nästa helg blir det Norrtälje och Crusing, ska sova hos min arbetskamrat P-A! Han har ju sagt att jag kan få låna hans lägenhet eftersom han har sovit i den 6 ggr på 8 månader. Så tyckte han att det kan kännas bra att någon använder den och hjälper till att hålla den ren och fräsch och så. Kan ju kännas roligare än att bo på Kontoret vecka ut vecka in utan dusch.

Imorgon klockan 09.25 ska jag infinna mig på besiktningen i Haninge med min lastbil och kärra, kärran ska besiktigas! Ska bli intressant och se om jag hittar dit!

På onsdag ska jag och P-A till Brostugan efter jobbet och kika på bilar :)
P-A är sjysst för han är ju en av de få som man kan umgås med på fritiden och hitta på grejer med. Han ska ju visa mig stan och lära mig ett och annat om lastbilar och sånt. Han vet ju att jag vill lära mig stan och veta vad alla leder heter och så vidare.

Kommer försöka boka tågbiljett hem lite tidigare så det blir lite billigare för mig! 650:- för klass 2 på X2000 allt annat var slutsålt! Dyr tågresa hem var det tycker jag.

Godnatt mina underbara läsare och jag hoppas att ni haft en trevlig helg och har något att se fram emot under veckan som kommer. :)