Lite dåligt av mig att inte ha varit ute idag

jag som bara skulle vila max 40 minuter.. stensov till straxt efter 21, dvs 2,5 timme såå jag vet någon som kommer få svårt att somna ikväll som vanligt.

Tror att jag kommer att gå ut och gå en liten sväng sen, känner att jag behöver röra på mig lite, har inte varit utanför husets väggar idag, lite illa faktiskt!
Men bättre sent än aldrig!

Känner mig ganska okey, fått prata lite med Robban, han är verkligen en riktigt bra vän. Jag kan öppna mig för honom helt och jag vet att han kan öppna sig för mig med. Inte många som jag kan öppna mig helt för så som jag kan för Robban, även om jag har ett par stycken bästa vänner så vet inte de riktigt det som Robban vet om mig.

Skriver recept till en förbannelse

Suttit och skrivit recept i 2 timmar lite drygt, och har väl kommit halvvägs med alla recept som jag har på ett X antal A4 ark. Har heller inte orkat klä på mig ännu så går omkring med trosor och linne, ganska skönt. Ska försöka tvätta lite innan dagen är slut med, känns änna dags, orkar inte vänta tills jag inte har några kläder alls att ta på mig.

Ska bli skönt med renskrivningen när den är klar, Just nu skriver jag ett litet kapitel om Julgodis finns minst 8 olika recept i det lilla kapitlet. Och medans jag skriver så lyssnar jag på Neradio, det är bra musik idag måste jag säga, gillar mer eller mindre alla låtar som spelats hittills. Sen finns det några jävlar som skriver på msn fastän jag står som "inte vid datorn" finns minimalt med folk som får svar när jag står som "Inte vid datorn" men som sagt det finns några få!

Fick veta att snart ska jag få åka till Falkenberg och hämta hem lite kycklingar som min mor ska köpa. Det bästa av allt är att jag får full tank av mamma och ja lite till för att hämta de ;) Det gillar jag! Åker jag ner dagen innan så kan jag stanna och hälsa på kusin i Varberg och sova hos dom :) Och hämta kycklingarna dagen efter och sen hem med dom.

Mitten av Juli någon gång sa mamma nyss.. Greeeat!

Känner inte för att göra någonting

Har ingen lust med någonting idag men ska ta att dammsuga och sen göra den sista uppgiften mamma bad mig sen ska jag bara sitta och skriva recept, mår inte hundra bra idag (!) mensvärk och jätteseg idag. Det är inte alls roligt att gå igenom röda veckan 2 ggr i månaden, en gång i början och en i slutet, vill bara att den ska bli regelbunden snart.

Kanske går ut med en bok och lägger mig i skuggan sen för vill vila min hud ett par dagar till för den är fortfarande solsvedd. Det var hemskt att skölja av kroppen igår en sväng i duschen, sved både på ryggen och på magen.

Funderar på om jag ska baka något så jag kan bli lite glad, känner mig så hopplöst bortkommen. Känns som om jag inte är värd en bra kille. Men ska bespara er med de tankarna i alla fall!