Kusinmys på inkommande..

Taskigt väder det är idag igen.. jag blir ju deprimerad! Låter som om det regnar, har inte dragit upp mina rullgardiner ännu! Men vad gör det!

Idag så händer det grejer!!
Idag blir det Kusinmys :) Så om lite drygt 30 minuter så ska jag åka till stan och tanka och sedan bege mig emot Tidaholm! Så det kommer bli god mat (tacopaj), film, hjälpa henne med hennes bloggdesign, pratar smaskiga detaljer om killar.. killar.. eeehm Killar :D Tiden kommer ju fullkomligt springa iväg, som den tyvärr brukar göra när vi ses. Uppdaterar senare.. ska inte glömma minneskortet idag!


Skitgammal bild men en utav de bättre på oss, Slutet av Januari 2010 på Husaren!
Bästa kusiner!!

//Lindberg

Börjar dra ihop sig..

Nu börjar det dra ihop sig. Blir bara mer och mer nervös måste jag säga! Men med min glada och lättsamma sida så borde det gå fint :) Eller? Ja det får vi veta efteråt. Tänkte väl åka här alldeles snart ska bara fixa håret och sen åka. Blir nog bra det här till slut.

Känns lite underligt måste jag säga, min första jobbintervju någonsin men det klart någon gång ska ju vara den första. Haha det är ju ingen uppkörning jag ska göra så slipper att vara så nervös som jag vart de senaste gångerna (tänkte nu på uppkörningarna för lastbil och lastbil med släp)..

Fruktansvärt fin dag måste jag medge även om jag mest sett mina fina bruna tapeter med vita blommor (50-60 tals tapet) typ hela dagen. Får skylla mig själv. Får ta en lite promenad när man är i stan sen eller kanske när man kommer hem. Lite lagom med 40 minuters ännu :)

Nej nu ska jag inte fördriva tiden här.. ska ju åka alldeles snart..
Wish me luck!

//Lindberg

Tankar och frågor..

Förstår mig inte på vissa saker ibland! Duger man bara ibland när det passar sig? Eller vad är det man gör fel? Säger fel?
Är jag så komplicerad? Nja tycker inte det bara reserverad då jag har lärt mig av erfarenheter att inte gå fullt ut innan man verkligen vet säkert. Ibland är det Hjärtekrossande ibland känner man sig som lyckligast i Världen, är det fel med det?

Ibland känns det som om jag gör allt fel, fastän du säger att det inte är jag och att jag inte ska oroa mig. Men klart jag oroar mig, det går ju ut över mig! :(

Det är fan inte enkelt, finns inget som är enkelt! Man måste ta tjuren vid hornen och göra det man måste men låt inte den du tycker om ta smällen!

Jag vet att jag får mina perioder då jag är deprimerad men det är ingenting emot vad det har varit en gång i tiden, det blir bara bättre och bättre. Men får ganska ofta numera kvälls deppighet speciellt då det verkar som om han ignorerar mig. Känner mig så ensam, så jävla ensam! Förstår du det? Nja jag vet inte om du gör det.

Du borde veta vid detta laget att du kan prata med mig om allt och ingenting, men ändå så kniper du käft. Jag vet inte, Litar du inte på mig? Eller är det rätt och slätt mig det är fel på?

Passar det sig inte så finns det andra, inte som mig, det finns det ingen som är! Men jag kan inte förstå när jag inte kommer innanför din mur, jag har ju släppt in dig i min mur och ändå var den riktigt tjock..

Tankar och frågor som kretsar i mitt huvud..
.. som jag aldrig kommer få svar på, Antagligen!