Mysigt

Vad mysigt att man har Kathrins hund här i min säng nu när jag vet att han har rullat i hästbajs! Fast bättre att han ligger still här än att han rullar sig och grejer i soffan och på mattorna.

 Men funderar faktiskt på att duscha av både Nicko och Stina medans mamma och Kathrin är ute och rider.
Kan bli intressant då ingen av hundarna tycker om att bada!

Sen funderar jag på att göra ett prov på den nya sortens kladdis som jag tänkte göra till imorgon :)

Åska

Jag fick en redig chock över hur varmt det var ute trots att det blåste när jag öppnade dörren. Skulle slänga ut en matta på vädring så annars hade det dröjt ytterliggare minst 1 timme innan jag gick ut.

Kom sedan lite muller efter att jag hade dammsugit i finrummet och jag tänkte att ja det kommer väl lite värmeåska eftersom det är så varmt ute. Lite värmeåska? Eeh aa visst, kyss mig!

Kom ganska väldigt mörka moln och blixtar och dunder, herre jävlar säger jag bara! Regnet undgick vi, den gick i stan och över E20 men kom inte längre än till mrk sen vid ullervad vart marken torr.

Borde faktiskt ta itu med mina kläder nu igen som ligger i sängen och bredvid sängen.. Men funderar på att fråga mamma om vi ska åka och handla lite ingredienser till mitt bakande imorgon. Jag hoppas jag somnar tidigt ikväll så jag hinner baka det jag skulle baka!

Jag skäms!

Har kommit fram till att jag är väldigt seg och att städning inte är min grej.. ni skulle se dammråttorna under min säng ^^
Jag tror att jag behöver köpa flyttlådor och rensa bland mina saker för det här går inte! Jag har sjukt mycket saker och överallt. Har en del uppe på vinden, en del ute i drängstugan och en del under min säng. Kanske ska satsa på att ha alla mina flyttgrejer på ett ställe? Drängstugan är bäst!

Jag får ta en dag när jag har riktigt tråkigt och ta itu med mitt bröte! Inte en solig dag som denna direkt!
Jag skäms! Det här är riktigt illa! Måste ta och bättra mig, men städning är riktigt keligt!