Problemfri Måndag och Nytt jobb på gång?

Denna Måndag har varit ganska problemfri. Var bara imorse jag inte riktigt hittade hur jag kom till bygget så blev kopplad via Bellmans till en annan chafför som körde samma.
Har rullat på som fan, hann med 3 lass innan min 45a och 1 ynka lass efter rasten, hade inte hunnit med ett till lass tyvärr även om jag vart bra sugen.

Har idag dessutom pratat med en annan arbetsgivare och först var det aktuellt att jag skulle köra lastväxlare Norge <--> Sverige men nu så är det dumper (tydligen en snuskigt enorm dumper) man ska köra. Och då är det ett jobb för Svevia (vägverket) vi kommer jobba åt i så fall och ha jobb i minst 2 år på samma ställe vad jag fattade det som.

Ringde nyss denna arbetsgivare och sa att jag hade E-kortet också så jag kunde ju alltid hoppa in och köra 24 meters om det skulle vara så också. Alltså det bästa av allt är att han ska tydligen vara jättebra att jobba åt och allt sker vitt! Jag kommer inte känna mig som en svartarbetare längre om jag börjar där.

Och jag är så glad över att det verkar gå bra nu! Måste påminna min nuvarande chef om resten av min lön jag ska ha!! Imorgon kommer jag köra på samma ställe och det är ju helt skönt det med för nu vet jag vart det ligger och hur allt går till och ja kan köra dubbelt så hårt och på rasterna tjöta mer skit. Köpa en stor kopp kaffe på Shell åt han som är grävmaskinist (han som ringde den arb.givaren och hörde om han behövde folk).

Bästa helgen på länge!

Denna helg är den bästa på riktigt länge måste jag säga!
Jag har hunnit med så enormt mycket på kort tid och dessutom haft sjukt roligt!

Fredag: Besiktining och sedan åkte jag hem till Mariestad. Stressåt i 15 minuter innan jag var tvungen att ¨åka till Emelie för att vi skulle hinna med bussen. Åkte buss härnere för första gången på riktigt länge!! Gick på Bogrens där medelåldern låg på 35 år och man såg en Larz Kristerz Konsert!

Lördag: sov till 13 och tog en skön underbar dusch hemma hos Emelie innan vi åkte till Skövde och Elins Esplanad och shoppade. Åt middag på Sin Thai, körde hem Emelie innan jag själv åkte hem och visa nyllet i 1 timme.
Tog brorsans 850 till Mariestad där vi fixade ljudet till Cheva Vanen. Fick till slut ett hyfsat ljud och sedan åkte vi till stan och konstaterade HUR JÄVLA DÖD DEN ÄR! I alla fall så har vi skrattat åt min bror på hans bekostnad. Han blev totalt nedsöpen under bordet av Krister, min bror är ALLTID chafför så han är väldigt lättpåverkad och han spydde ett antal gånger innan han till slut totaldäcka. Vi har mycket på film och han vakna inte ens när Krister elda på brorsans fot.

I alla fall så väckte vi min bror när vi var så gott som de enda kvar i stan. Och ja jag somna straxt innan 6 imorse och så upp igen 11. Väntar på tvättmaskinen ska gå klart och sedan packa iordning lite för att sedan åka till Stockholm.

Får se om jag kommer fram utan att ha blåst av vägen. Ska i alla fall ha blåsten i arslet så förhoppningsvis en del medvind istället för mot och sidvind för det är hemskt.

Konstaterat det att jag måste köpa annan bil inom en 1 månad för jag har inte tänkt fixa och ombesiktiga min 460, den ska ur systemet! Behövs inte ha fler trafikfarliga bilar i systemet så bättre att en försvinner.
Funderar på att sälja lite delar och sen köra den till skroten.

Men nej nu ska jag kolla tvättmaskinen och sedan försöka åka så snart som möjligt, det kommer ta mer än 3 timmar eftersom jag inte kommer köra fort med tanke på hur min bil är!

Sedan så har vi bestämt att nästa gång jag besöker Varberg så ska Krister tatuera en Helarm på mig :) Nice värre! Fan så jag längtar :P


Liknande inlägg