Problemfri Måndag och Nytt jobb på gång?

Denna Måndag har varit ganska problemfri. Var bara imorse jag inte riktigt hittade hur jag kom till bygget så blev kopplad via Bellmans till en annan chafför som körde samma.
Har rullat på som fan, hann med 3 lass innan min 45a och 1 ynka lass efter rasten, hade inte hunnit med ett till lass tyvärr även om jag vart bra sugen.

Har idag dessutom pratat med en annan arbetsgivare och först var det aktuellt att jag skulle köra lastväxlare Norge <--> Sverige men nu så är det dumper (tydligen en snuskigt enorm dumper) man ska köra. Och då är det ett jobb för Svevia (vägverket) vi kommer jobba åt i så fall och ha jobb i minst 2 år på samma ställe vad jag fattade det som.

Ringde nyss denna arbetsgivare och sa att jag hade E-kortet också så jag kunde ju alltid hoppa in och köra 24 meters om det skulle vara så också. Alltså det bästa av allt är att han ska tydligen vara jättebra att jobba åt och allt sker vitt! Jag kommer inte känna mig som en svartarbetare längre om jag börjar där.

Och jag är så glad över att det verkar gå bra nu! Måste påminna min nuvarande chef om resten av min lön jag ska ha!! Imorgon kommer jag köra på samma ställe och det är ju helt skönt det med för nu vet jag vart det ligger och hur allt går till och ja kan köra dubbelt så hårt och på rasterna tjöta mer skit. Köpa en stor kopp kaffe på Shell åt han som är grävmaskinist (han som ringde den arb.givaren och hörde om han behövde folk).