Jul.. redan? Nej bara förberedelser.

Jag vet att det är tidigt men jag har redan börjat fundera på vad jag ska köpa i julklapp till mina nära och kära. I år ska jag inte köpa alla dagen innan julafton som de senaste 2 åren!

Mammas och Emelies håller på att klarna än så länge.. de andra kommer snart de med, när jag är klar med både mammas och emelies så kommer jag ta nästa 2 personer och när jag är klara med de så nästa 2 personer osv.

Nu blöter jag ner mina kinder igen, kan jag inte sluta gråta någon gång? Bäst att lägga sig och sova så man orkar upp imorgo!

Jag älskar måndagar speciellt när däcken kränger av -.-

Måndag, Måndag, Måndag..
Hur brukar måndagar se ut? Mina brukar förvisso inte börja med att man måste ringa jourbilen då ena däcket på bakre axeln på kärran har krängt av. KUL!

Vart stående i 1,5 timme vilket jag tyckte var lite surt eftersom jag vart den som vart lastad först och så hände det där.. så stod på avfartvägen vid Stäket.Fick helt enkelt inte många lass körda idag :( dels pga det där som skedde imorse, sedan så tog man sin 45a vid kvart i 10. Sedan ringde min kära chef och bara "aa Jhonny kan ta Rogers bil"

Så vi åkte till Kallhäll där de ställer sina bilar där Roger väntade på oss. Han skulle visa Jhonny lite knappar och så vidare. Jag tycker faktiskt min chef är lite dum som skickar ut honom när han kom igårkväll. Jag hade tänkt idag efter jobbet åkt till de olika krossarna och tipparna här runt omkring som kan vara värda o veta vart de ligger.

Men han fick jobb direkt köra mellan Solna Krossen och Jordbro, han ringer mig när det är något och visst fan oroar jag mig eftersom han har kört i stockholm så många gånger som man kan räkna på sina 10 fingrar.

Det bästa av allt är väl att jag ska till samma ställe imorgon och då jävlar då blir det åka av!

Kortaste helgen ever?

Jag kan ärligt säga att jag undrar vart fan denna helgen tagit vägen? Jag har inprincip inte gjort någonting mer än igår så åkte jag till Pillis i vh och duschade och var lite social. Åkte hem tidigt också och somnade 23 igårkväll. Så jag tänkte att eftersom jag somnar tidigt så vaknar jag tidigt men tji fick jag :O

Vaknade 11 imorse, räknade ut att jag hade sovit konstant i 13 timmar eftersom klockan var sommartid när jag somna och vintertid när jag vaknade. Tydligen så behövde jag den sömnen.

Vart sugen på att ha kjol idag så utgick från den rosa kjolen och till slut så såg man finklädd ut eller typ redo för att gå på krogen. Till och med snygga stövlar hade jag på mig :P


Sorry för dålig kvalité men den vart bäst utav alla som togs

Så åkte en sväng till Pillis idag med, vart igentligen tänkt att vi skulle åka till Märsta och lämna hennes dejts grejer eftersom hon ska sluta dejta honom av vissa anledningar! Men så svarade han inte varken på mobil, hemtele eller mail. Så vi kanske senare i veckan får dumpa av grejerna hos hans polare istället!

Sedan tillbaka till Solvalla, jag brukar ju när jag åker ifrån vh åka genom stan men jag tänkte ju inte på att det formodligen skulle vara kö genom söderledstunneln eftersom det är med trafik ute på dagen oavsett dag i veckan. På natten flyter ju trafiken men inte denna gången.

Jhonny ringde och frågade när jag skulle komma till kontoret och jag sa att det dröjer för jag är i centrum och det är sjukt mycket trafik ute. typ 20 minuter senare så rullade jag in på parkeringen och gick upp tjöta med chefen och munhöggs med Jhonny! Jupp det är så vi gör!

Sedan drog jag med honom till Spånga till Rainbow Pub och åt Pizza för att efter det gå in på Lidl, han köpte limpa och godis och jag köpte bara godis.


Detta finns i min godispåse just nu.

Men nu ska jag kolla om min köttsoppa på spisen kokar :P
Börjar bli gladare men det märker vi :)