Bygger upp min ångest, läs så förstår ni..

Fan vilken ångest jag håller på att bygga upp just nu!!

Som ni vet så ska jag ju på arbetsintervju på Onsdag på Arlanda, jag har blivit tveksam på det bara för att min jävla vän Bjacke skrämde upp mig!! Men det är inte därför jag har ångest just nu..

Utan som ni vet så har jag ju blivit förfrågad om jag vill följa med upp till Hudiksvall (vilket jag vill) och så få köra ett par timmar själv så klart! Men samtidigt så vill min mor ha hjälp med Kaféterian då ingen annan kan stå den tiden och det är svårt som fan att hitta någon som faktiskt kan stå. Jag vet ju inte när Benny kommer förbi Mariestad med lastbilen under Söndagen heller så jag vet inte om jag kan kombinera det, vilket kanske hade kunnat stilla mina nerver något.

Samtidigt så har jag ju inte köra 24 meters lastbilsekipage (Lastbil + släp) sedan Oktober 2010 så jag är skitnervös inför det! Men om jag inte får jobbet på Arlanda så kan ju jag Tack vare Benny kunna få något annat jobb då han får se hur jag kör och så vidare. Han vet ju att jag fortfarande är grön men ändå.

Och oavsett vad jag väljer eller om det blir att kombinera Kaféterian och sedan åka till Hudiksvall så måste mitt rum ändå vara färdigstädat innan midnatt då mitt rum ska lånas ut till Mamma och Pappas vän ifrån Sundsvall som kommer ner med sin son. Alltså fy Fan för det här! Förstår ni vilken ångest jag har? Nej förmodligen inte.

Hade jag haft pengar hade jag åkt upp till Barkarby idag för de har Stockholms Största Bilträff där ikväll från 20.00 på Ikeas parkering, för er som missat det! Samtidigt som det är träff i skara ikväll, jag kan tyvärr inte åka dit om jag inte åker med någon fast det är väl ingen direkt träff där längre, just nu så har de Blackrace och ikväll är det crusing de ska ha i den staden alltså ingen vanlig crusing med raggarbilar utan med alla olika sorter från gamla till nya till rostiga till stylade.

Min kavaj min älskade Kavaj är borta!! :( :'(
Jag finner den inte någonstans och sedan ska jag även idag byta till sommarsulor på min bil. Det är dags för det nu! Jag kan inte tanka min bil heller och alltså Nej det är inte kul jag går och gräver ner mig istället!