25 timmars resa

Jo vi åkte ifrån Hova vid 22.00 i torsdagskväll, jag och 3 grabbar. Vi hade riktigt roligt under hela resan, tror nog att jag lever 10 år extra med tanke på allt skratt. Vid 02.50 stod vi nere i Helsingborgs hamn och väntade på att ta färjan över till Helsingör som bara tar 20 minuter.

Jag körde bara i Sverige, då jag inte känner mig säker med att köra i tullar och i länder jag inte känner till. Så Ola körde då. Det krävdes ju någon med minst BE och det var jag och Ola som har det då båda har BECE.

Vi var ju ett långt ekipage också, var ju ingen liten bil och ingen liten kärra vi hade heller. Snacka om att det blåste i vattnet och så skulle man åka färja i 45 minuter jag trodde jag skulle dö för jag får sådan sjösjuka när det gungar ordentligt.

Det tog väldigt lång tid att vänta på våra pall som hade köpts ifrån Calles, sedan tog det en bra stund att lasta på kärran, vi velade också vid Sky och ett annat ställe. Sedan stannade vi även i Danmark 1 timme lite drygt och hälsade på 2 vänner till Eje och Niklas som de träffat på någon resa. Fikade och kikade i deras butik, alltså i Sverige borde vi kunna köpa vin och sprit i våran matvaruhandel också så som de kan i Danmark.

I alla fall när vi var i Sverige och efter att ha ätit på Max i Hyllinge så vart det jag som fick ratta oss hemåt igen.
När vi rulla förbi Tibro då kom det först snöblandat regn och sen började det toksnöa, stora jävla snöflingor och lite regn. Vägen var blöt och det var 1 plusgrader ute, jag kan lova att det gick inte fort eftersom vägen är kringelikrokig och blöt och så såg man knappt något pga snön. Samt att vi hade sommarsulor på!

Vi kom iaf hem till Eje runt 22.30 eller något sånt.
Jag åker gärna ner till tyskland igen, inte för att man får mat och dryck gratis utan för att man kommer ut och ser sig omkring. Visst att man är helt utpumpad, snortrött när man kommer hem men det är det faktiskt värt.

Efter att jag hade åkt ifrån Eje så åkte jag direkt in till stan där jag träffade Mia en liten stund innan jag åkte hem vid 1 halv 2 gick in kollade mail och så och tvärslocknade på 2 röda. Vakna 12 timmar senare och är fortfarande trött men ändå känns det helt okej.

Så nu har man duschat och klätt på sig något sånär i alla fall så får vi se hur dagen ser ut annars.

Var en bra dag tills den blev pannkaka!

Denna dagen blev inte riktigt som den var planerad. Och jag har hunnit bli arg och ledsen nu på kvällen med för den delen. Mamma och Pappa vill sälja min bil, säljs den så kommer jag inte vilja jobba ändå samt att jag ändå inte kommer att bli skuldfri ändå!

Min bil är mitt liv! Så är det!

Imorgon har jag mycket att göra såhär ser morgondagens program ut
- Ringa banken och höra om vi kan göra en justering med lånet och se om vi kan ta den på längre tid så månadskostnaden blir lägre för min del.
- Ringa till Sthlm för att gnälla om min lön och även till min handläggare i Solna på arbetsförmedlingen.
-Ringa till olika företag där jag skulle vilja jobba.
- Klockan 15.00 ca ska jag ha en liten introduktion om LR på Facebook och genom telefonkontakt.

Sedan skulle Eje höra av sig om mer information utan Danmarksresan, jag skulle eventuellt följa med och köra då de skulle köra den stora kärran och då behöver man minst BE och det är jag och Ola som har det. De tänkte ifall om att Ola inte orkade köra hela vägen i Sverige sen då kunde det ju vara bra med en annan som kunde höra.. det är där jag kommer in i bilden.

Kan ju vara roligt att få tänka mindre på all skit som är just nu även om vi bara är borta ca 1 dygn. Bättre än inget och roligt blir det ju med att komma ut och se sig omkring :)

Utsövd och Onsdagens att göra lista

Jag har fått sova ut inatt, somna tidigt för en gångs skull och vakna tidigt till en underbart fin morgon :) Jag har haft fönstret öppet varje natt i snart 1 veckas tid, förstår hur underbart det är!

Har jag föresten sagt hur mycket jag avskyr att vika ihop ren tvätt? Nu har jag en ganska stor och fin hög i sängen igen.

Dagens att göra lista ser ut såhär:
- Fixa till mig
- Baka lite kakor
- Vika ihop tvätt
- Träffa Mia
- Promenad/Jogga
- Ringa till Stockholm för det ska tydligen vara jävligt svårt att få sista lönen! Idioter!
- Söka fler jobb

Hade behövt åka till UM någon dag, bästa vore om man kom dit innan klockan 15 för att veta säkert att man får besöka dom samma dag. Men Men får se när jag åker dit, fast egentligen är det ganska viktigt även fast jag ska vara clean om man ska lita på UM i Stockholm då.

Ne nu tänker inte jag spendera hela denna dagen i sängen så som jag gjorde igår.