Sista onsdagen i Maj

Hovslagaren har varit här och skot Mounty, hon märkte att Mounty inte var som hon brukar. M hade ju trots allt fångkänningar för ett par veckor sedan så hon går ju ute med munkorg. Båda damerna vart otåliga på att komma ut efter att hovslagaren hade varit här.

En annan har fixat till sig, sitter förvisso fortfarande med en turban på huvudet. Blir nog att man åker och köper en mjukglass med mamma på Hamnen sen och så funderar jag på om jag ska åka till Skara och hälsa på på YA (Yrkesakademin). Var länge sedan man var där nu.

Skulle behöva köpa tvätt- och sköljmedel men det vill inte jag stå för då det inte är jag som kommer tvätta slut på det som vanligt.

Jag har på känn att denna sommaren kommer förändra mitt liv till det bättre och jag kommer inte känna mig ensam så mycket som jag gjorde sist. Har redan kontakt med raggarfolk, det är ju trots allt en del utav mig :)
Nej fixa till mig det sista, Jhonny ringde nyss och sa att han hade tråkigt så får väl skynda mig lite.

Hemligt paket

Hämtade hem mitt paket för ett par dagar sedan som jag hade väntat på. Har inte öppnat det ännu men jag vet exakt vad det är redan :) Och Kommer inte visa vad det är förens det sitter på min bil så tills dess så får Nea vänta på vad mitt paket innehöll.Kan även säga att jag igår hämtade hem min nya board som jag ännu inte satt på. Det kommer det med när jag har rätt material. Har på känn att det kommer gå bra det här och att jag kommer bli skuldfri till hösten och även fått börja bygga om min bil.