Lite ledigt i framtiden ..

Fin teamleader man har som säger åt en när man ska vara ledig, kanske för att han vet att jag har svårt att säga nej. Meen iaf ledig imorgon och jobb fredag 05.00-18.00 och jobb lördagnatt 17.30-06.30 så söndag till torsdag är jag ledig och troligtvis åker jag hem till Mariestad då. Nea jag har problem med inloggningen på msn men jag lever som du ser och don't worry allt ordnar sig! :-)

Riktigt skönt..

Det har varit förbannat skönt att sova i en säng häruppe måste jag medge. Och vet att jag får fler ggr bara jag frågar. Såå Nea behöver inte oroa sig nu.

Jävla skitmorgon måste jag säga också! Men annars har helgen varit bra för min del. :-)

Nu kan jag slappna av.

 
Det gick ju fint på besiktningen. Fick en 1a på halvljuset men detär inget som jag behöver åka in för att få det godkänt.
 
Fast jag har ändå lite att fixa
Handbromsen (check)
Krängsningshämmarna
Bromsarna
Motorlampan lyser
 
 
Besiktningsgubben sa att min bil varför gammal för att få en anmärkning på att motorlampan lyser hade min bil varit en -02a så hade jag fått en anmärkning nu är min en -01a. Tur hade man. Sedan hade jag även tid hos tandläkaren och det gick också fint, inga hål här inte!
 
Så nu kan jag slappna av och njuta av ledigheten. Köpte ju bilvårdsprodukter för 600 spänn igår så har lite att stå i om man säger så.