Hovis

ca kvart över 10 ska jag ut och fånga Nicki och Nerica för hovslagaren kommer vid 11.. Nicki är lite svårfångad och Nerica är lite nervig när hon ska in speciellt när man tar henne först då hon tror att hon ska vara själv i stallet. Nickis ena sko sitter på sniskan så får ta ut Martin en gång till, han var ju här ör inte så länge sedan.
 
Haylie flyttar jag på så hon får ligga i vagnen under tiden jag är ute och pysslar med damerna en stund.
Och nu har vi bara 4 valpisar kvar då Zafira har flyttat till sin nya familj idag :)

Vad kan man ha en babysitter till?

Haylie har ju en babysitter som hon sitter i ibland och senast för ett par dar sedan blev hon attackerad utav några valpar när hon satt i den.
 
 
Och igår så fick babysittern ett till användningsområde....
 

Det var ett jävla liv i den, 3 små tazmanska djävlar lekte rövare i den.

Hon har inte brottom

Vakna inatt vid 3 någonstans eftersom Haylie var hungrig men somna inte förens vid 7 så hann ju med en till omgång välling för snuttan och den sista var jobbig för mig eftersom hon inte är en sugpropp/snabbätare utan äter lite en ska hon rapas och så äter hon lite till och ska rapas sedan somnar hon en stund och sedan gnäller hon och ska ha mer mat och sen rapas iaf sen när hon hade ätit klart så sov hon kanske 10 minuter i vaggan och sen dög det inte så hon fick komma upp och sova på mig.
 
 
 
När jag vaknar sen så ligger hon tätt tätt emot mig på sidan och jag minns inte att jag la henne där eller om hon har glidit ner dit själv?

 

Liknande inlägg