Ljusare bloggdesign..

Hade tröttnat på min mörka design så känner att det var dags för något ljusare och jag tänker inte ta och försöka göra något själv för det tar så äkligt lång tid att hålla på med. Kanske blir enklare för de som läser via sina telefoner nu än vad det var innan. Trots allt våren är ju påväg så varför inte förändra till något mindre dystert?!

Kusinmys

Var hos min kusin idag, träffade nog henne senast i somras eller något sånt. Har verkligen saknat den kontakten jag hade med henne men vi är ju släkt och kommer aldrig att glida ifrån varandra på det sättet som vänner gör i olika skeden i livet.

Har tjutit en del, det är väl mest för att jag inte grinar så mycket annars. Men i alla fall såhär ser man ut idag och som vanligt blir mitt huvud rådålig på bild!

Åt lunch hos henne vilket blev köttfärslimpa med kokt potatis och grönsaker, verkligen jättegott! Tiden springer alltid förbi när man umgås med henne och vips var det dags att åka och hon gå till jobbet.
 

Det var nära ögat..

Känns ju bra att under de senaste 2 veckorna så har jag hunnit köra en massa mil i sthlm, ner till Mariestad två ggr och idag kört till Tidaholm och tillbaka till Mariestad med något jag trodde bara behövdes balanseras alternativ hjulinställning.. Pfft neeej då det var bara en liten spricka eller 3 emellan mönstret.

Åkte in till Däckia 16.40 för att kolla om de hade en liten akuttid imorgon innan lunch men när jag förklarade skakningarna i ratten som nu alltså tillkommit i de högre hastigheterna över 100 så fick jag komma in med lille bilen direkt. Jävligt tacksam för det! Så nu imorgon ska jag bara städa ur bilen och tvätta den, vilket kommer att bli i en gör det själv tvätt pga att jag inte vill åka skridskor på lagårdsbacken!

Träffa Johan för en lunch kl 11.00 innan min resa mot Halmstad börjar. Lite nervös är jag allt för så långt ner har jag inte varit med min pärla. Kommer gå finfint, lite nyfiken på vädret därnere bara.