Ingen tvekan om slempropp.

Resten av slemproppen kom ut för någon timme sedan. Inga värkar förutom att jag har "mensvärk" ibland.

Ska vid 10 till barnmorskan imorgon så kan alltid be henne att kolla. Tycker liksom att så länge jag inte har några värkar så kan jag avvakta.

Vedstapling ett riktigt slitgöra

Min far är helt oförstående till varför jag drar mig för att göra denna skitgöra.Inte ens halva skopan kvar men med lite musik och bitterhet funkar det. Går att prata med sig själv också.När skopan är tom är det bara att börja på nästa hög... jag kan ju alltid välja mellan att börja på nästa rad eller fortsätta på den som är påbörjad.Såhär kommer det se ut när man är klar fast ännu mer och på led men det lär inte jag göra allt det. Visst det är bra att de står staplade såhär för att kunna torka tills de ska användas i vinter men förstår inte varför vi i så fall inte är flera när det görs.

Jag får iaf ta det lugnt och inte stressa med det eftersom jag klämde ut att jag tror bebis är pågång så nu har mamma också varit ute och kollat till mig.

Väntar innan jag ringer till förlossningen

Kan börja konstatera att det är nog fostervatten som kommit. Låg på rygg med benen böjda och kände hur det började rinna så nu när jag klätt mig och så lagt i ett trosskydd och gått ut för att passa valpisarna så smyger sig en svag smärta sig på.

Men tänkte stapla lite ved innan jag tänkte ringa in. Kanske kan vara värt att börja packa väskan också.

Hungrig är jag med så som sagt jag bör nog ladda på lite energi. Om 2 veckor exakt idag så har jag mitt första bf datum och om 4 veckor har jag mitt nuvarande bf datum.

Har ju känt på mig att bebisen förmodligen skulle komma tidigare men kanske inte direkt trott att den vill komma såhär tidigt. Men får se vad de säger sen när jag ringt in till dom. Något är ju på gång så är det bara.