Jag vill inte men jag måste

Eftersom att min mor sa att vi skulle laga mat innan jag åker så vet jag att det är bättre att stanna och köpa något på vägen. Liksom hon ska rida ut med Jhonna vid 18 tiden och sedan är de borta i åtminstone 1,5 timme. Jag vill inte åka i mörker för jag blir så trött då så är tänkt att åka innan 19.
 
Är bara lite grejer kvar såsom packa och åka och panta lite flaskor sedan kolla luften vänster fram då bilen drar lite åt höger. Imorgon ska jag till Biltema och kolla om de har stötdämpare fram till min bil, sist var det slut sedan åka och fixa allt till oljabytet med filter och tändstift men det blir grejer ifrån mekonomen. Sedan en dejt med Simon, eller iaf boka in en dejt med honom så min lille bil blir lagad. 
 
Massa saker som ska göras liksom..

Det är möe gjort & möe som behövs.

Idag är jag så brutalt trött och har ingen som helst lust att behöva åka till Stockholm, men det är ett måste om man inte vill börja åka kl 04.00 inatt för att vara framme till 08.00 i Sumpan.

Har lite att göra idag dessutom, barnvagn, skicka iväg moderskapsintyget (den har jag totalt glömt bort) och lite annat också.

Inatt ställde jag mig i Mariehus bostadskö men eftersom kön är såpass mycket mindre så borde det inte vara några problem.. Slipper vänta flera år som i Stockholm. Letar nytt jobb även om det är svårt nu när jag snart ska gå hem och vara mammaledig.

Men iaf pula på cv och hitta arb.platser som jag kan se mig själv jobba på inom de närmaste 5 åren.

Men först behöver jag...


Gå upp ifrån sängen!