Jobbig period i livet föder gnäll

Jag är ju en sådan där person som älskar Julen och brukar julpynta i mitten av November men jag har ingenting och är inte fullt klar med städningen, skulle jag vara klar med kan jag plocka fram mina minitomtar. Jag hoppas att jag får tummen ur och åker och köper lite adventsljusstakar imorgon och formar och lite annat som jag behöver. Kanske blir en sväng till Skövde också men då lämnar jag verkligen Haylie hos mormor och morfar så att jag får lite egen tid att handla det som jag behöver för jag lär fan inte kunna göra det i veckan.

Jag har det väldigt jobbigt just nu med allting fast väldigt mycket känslomässigt. Jag kan inte göra det bättre och i och med att jag känner som jag gör så blir jag gnällig och när jag blir gnällig så blir det bara för mycket och allting blir jobbigt. Så jag hoppas att efter jul/nyår så vänder det för mig mot det bättre. Ja som sagt det är bara att hoppas. Om inte annat så lär 1 Mars vara en dag som ger mig något att längta till.. kommer att bli Amazing helt klart! Längtar redan alltså. Och tänker bli kvitt mitt godisberoende under 2014 för det kom ju tillbaka efter att Haylie föddes.. Jag saknar mitt fruktberoende! Och magen ska bort under 2014 också har jag bestämt mig för. Nu jävlar ska det plockas fram mitt jävlar anamma!

Totalt värdelös dag

Idag blev inte min dag som den var planerad, först fick jag ingen sovmorgon sedan hade jag ingen som helst lust att gå på julskyltningen och när jag skulle baka ja då har jag inga formar för liksom det går ju inte att göra tårtbottnar utan en löstagbar from.. Och ja tycker att denna lördag blev mer pannkaka.
 
Och jag känner mig helt inkompetent för jag hittar inte Philadelphiaost på ICA, cotton cheese alltså keso finns det men inte Cream cheese alltså Philadelphiaost. Eller har de lagt skiten på ostavdelningen? Borde ju för fan vara på kylavdelningen kan ju tyckas! För ska jag använda sockerpastan så kan jag inte använda grädde för då svettas ju sockerpastan. Jävligt irriterande det här liksom!
 
Just nu vill jag bara gräva ner mig själv för det är så mycket som inte är klart och en gnällig bebis och en jobbig valp samtidigt på så jävla lite tid!
 
Nog för att Kia har börjat att säga till när hon vill gå ut vilket är jätte bra!! MEN att sitta/stå på mig är inte nära nog oavsett om jag står och diskar, ligger i soffan, ligger i sängen eller sitter på toaletten jag blir galen. Snart lär jag trampa på henne ofc inte med flit men kan ju hoppas att hon fattar snart vibben med att inte vara så närgången 24/7

Jultävling

Just nu har Godisboxen en jultävling där man ska skicka in sitt bästa/roligaste/sötaste/galnaste juliga foto, vill du delta i tävlingen så gör du såhär:
 

Maila ditt bidrag till fredrik@godisboxen.se  Ange “tävlingsbidrag” i ämnesraden i mailet.

Lägg upp din bild på vår Facebooksida: facebook.com/godisboxen

På följande datum utser vi en deltävlingsvinnare: 30/11, 5/12 och 11/12. Dessa bidrag publiceras här på sajten och på vår facebook-sida. Deltävlings-segrarna möts sedan i en final och den 13/12 kommer vi utse finalvinnaren som får hem Mega-julklapps-boxen att njuta av lagom till jul!

 Deadline för att skicka in bidrag till deltävlingarna är kl 23.59 dagen innan ovan nämnda datum.

 

Tävlingsregler

Du måste äga rätten till bilden du skickar in. Att använda andras bilder är att bryta mot upphovsrättslagen. Du har som tävlande ansvar för att bilden inte innehåller Copyright-skyddat material eller bryter mot eventuella regler och lagar.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Bor du utanför Sverige står du själv för frakten vid eventuell vinst.

Se till att du skickar ditt tävlingsbidrag från en mail du använder ofta för att vid vinst kunna svara omgående (inom 3 dagar). Använder du Facebook eller Instagram når vi dig genom de kanalerna. Vid uteblivet svar kan vinstpriser komma att omfördelas. Vinsten kan inte bytas ut mot kontanter. Juryns beslut och resultat i omröstningar kan inte överklagas. Tävlingen har inte på något sätt sponsrats av, administrerats av eller fått någon from av stöd från Facebook.

Alla vinnande (deltävling och final) foton publiceras på www.godisboxen.se med juryns motivering samt ditt namn och staden du är från. Alla finalister och vinnare kommer också att publiceras i vårt nyhetsbrev (anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!) och på facebook.com/godisboxen