Jultävling

Just nu har Godisboxen en jultävling där man ska skicka in sitt bästa/roligaste/sötaste/galnaste juliga foto, vill du delta i tävlingen så gör du såhär:
 

Maila ditt bidrag till [email protected]  Ange “tävlingsbidrag” i ämnesraden i mailet.

Lägg upp din bild på vår Facebooksida: facebook.com/godisboxen

På följande datum utser vi en deltävlingsvinnare: 30/11, 5/12 och 11/12. Dessa bidrag publiceras här på sajten och på vår facebook-sida. Deltävlings-segrarna möts sedan i en final och den 13/12 kommer vi utse finalvinnaren som får hem Mega-julklapps-boxen att njuta av lagom till jul!

 Deadline för att skicka in bidrag till deltävlingarna är kl 23.59 dagen innan ovan nämnda datum.

 

Tävlingsregler

Du måste äga rätten till bilden du skickar in. Att använda andras bilder är att bryta mot upphovsrättslagen. Du har som tävlande ansvar för att bilden inte innehåller Copyright-skyddat material eller bryter mot eventuella regler och lagar.

Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Bor du utanför Sverige står du själv för frakten vid eventuell vinst.

Se till att du skickar ditt tävlingsbidrag från en mail du använder ofta för att vid vinst kunna svara omgående (inom 3 dagar). Använder du Facebook eller Instagram når vi dig genom de kanalerna. Vid uteblivet svar kan vinstpriser komma att omfördelas. Vinsten kan inte bytas ut mot kontanter. Juryns beslut och resultat i omröstningar kan inte överklagas. Tävlingen har inte på något sätt sponsrats av, administrerats av eller fått någon from av stöd från Facebook.

Alla vinnande (deltävling och final) foton publiceras på www.godisboxen.se med juryns motivering samt ditt namn och staden du är från. Alla finalister och vinnare kommer också att publiceras i vårt nyhetsbrev (anmäl dig till vårt nyhetsbrev här!) och på facebook.com/godisboxen

Kommentera här: