Väntar alldeles för länge

Just nu har jag lite ångest, det är så stökigt här så att jag vet inte ens var jag ska börja och såhär vill jag inte ha det tills på Fredag när det är dags för städning. Men jag kanske ska börja röja i köket för det brukar jag ju att göra men inte just nu.

Har en stek stående i ugnen som jag snart hoppas är klar för gratängen är klar sedan en tid tillbaka likaså salladen.

Haylie sover sedan ett par timmar tillbaka, lillskruttan stod upp och satte sig sedan och tappade balansen och slog i bakhuvudet i golvet. Såklart att det gjorde ont det hade jag också tyckt om det vart mitt huvud som slog i golvet. Trött vart hon efteråt med och de flesta skulle säga att man ska uppsöka sjukhuset direkt och att barn inte får sova men det är ändrat numera, barn får sova så länge de reagerar på beröring såsom att man kittlar dom under fötterna vilket Haylie gör så hon är inte medvetslös utan hon sover bara.

Stå upp

Godmorgon eller om vi ska vara noga så är det mitt på dagen. I alla fall idag har Haylie rest sig upp i sin säng för första gången. Just i skrivandets stund så berättar hon hur det står i hennes bok, det är helt otroligt hur fort barn lär sig saker. 
 
 
Tänk att hon blir 9 månader om 2 dagar, ja jösses vad tiden går fort och hur stor hon blivit sedan hon föddes.

Skor

Jag har fått hem paketet som jag beställde ifrån Lindex och Haylies skor är så sjukt söta i verkligheten. Kavat är ju ett väldigt bra märke och det ska tydligen vara väldigt tåligt. Jo till hennes skor, det är hennes första riktiga skor. Åååh vad de är söta, jag skulle vilja ha ett par själv om de hade funnits i min storlek såklart ;)