Inte pedant men nu är det desto roligare..

Jag kommer inte ihåg om jag sagt det förut men sedan jag fick min soffa så blir det inte lika stökigt och nu är det helt plötsligt roligt att städa. Jag har aldrig varit en pedant men nu när jag har Haylie och Nova så är det andra än jag själv som stökar ner och då kan jag bara inte leva i skiten för länge. Ibland tar orken stryk och i de allra flesta hem där det inte finns någon städerska som kommer hem och städar hos andra så ser det faktiskt ut som det gör hos mig. Jag syftar nu på de som har ett eller flera barn. La nämligen upp en bild på mitt vardagsrum när det såg ut som Hej kom och Hjälp mig sist och fick sådan respons att jag inte var själv som hade det stökigt hemma då det var många som även dom la upp bilder på hur deras hem såg ut just då för tillfället. 
 
Nu är jag snart klar men vill vänta lite till så att Haylie somnar lite djupare. Har dammsugning av golv och soffa kvar i vardagsrummet, plocka upp filmerna som ligger på golvet, sätta in papper och skit i pärmen och torka golvet. Det är det enda som är kvar då både sovrum och köp är klara.
 
Imorgon behöver jag ringa och boka vacc till Nova, köpa en ny pärm då den jag har är rätt full och sedan har jag inte så mycket mer inplanerat. 

Luktsinne

Det har vi ju alla en och vissa har ett mer utvecklat än andra. Jag är duktig på att känna dofter som ingen annan känner ännu, ska ta ett exempel. Jag känner doften av mögel flera dagar innan någon annan i familjen gör det. Så när jag hjälper min familj att plocka in maten i kyl-frys och skafferi så räcker det med att jag öppnar skafferiet lite så vet jag att jag måste rensa, vilket jag även vet att det skulle ta flera dagar/veckor innan de andra skulle hitta det möglande brödet. Det räcker med minsta lilla ludd för att jag ska känna av det.

Tror ni inte fan att jag blir orolig när jag känner doften av bränt nere i tvättstugan men kan inte finna felet mer än att det bara doftar runt tvättmaskinen. Och att jag blev ännu mer orolig nyss när jag skulle ner till tvättstugan och känner doften av rök i trappuppgången, men när jag kommer ner till tvättstugan så luktar det bara tvättmedel med den där lilla doften av bränt och vet att det inte är därifrån. Ibland alltså önskar jag att det inte vore så här för jag blir orolig i onödan oftast när det handlar om bränt eller rök.

Men kommer att ha stenkoll på hur det ser ut nere i tvättstugan tills jag ska hämta upp mina kläder senare ikväll.

Snälla tiden bara gå!

Usch jag vill bara hoppa över denna dagen. Jag hoppas att mitt nya bankkort kommer imorgon samt att jag ska ringa och boka tid till Novas vaccination, det hade jag glömt totalt. Så jag hoppas helt enkelt på att det bara flyter på.