Städning och snabbshopping

Ja nu dröjer det inte alls lång tid innan Haylie kan förflytta sig för nu ålas det i sidled och baklänges så ja snart får jag sätta i petskydden i vägguttagen. Men har iaf idag hunnit köpa foder till Nova, springa in på Lindex och köpa shaper och lite annat smått och gott så ikväll får jag helt enkelt prova ut vad fasen jag ska ha på mig imorgon. Men nu ska jag fortsätta att städa så att jag hinner dammsuga innan klockan 22 sedan torka golvet och packa både min egen väska och Haylies väska.

Har bestämt att vi ska åka härifrån vid 11 så senast 11.30 ska vi ha lämnat Haylie och Nova på Frugården. Sedan 12.39 går vårt snabbtåg till sthlm, vi har fått utskrivet hotellbekräftelsen och jag har även fått utskrivet Förskoleansökan som jag tänker sätta mig med på Söndag alt Måndag. Skulle jag behöva hjälp så har min pappa lovat att hjälpa mig, det tjatar han om ganska ofta. Ska inte sitta här förens senare när jag är klar med städningen dessutom retar Jack upp mig just nu.

Namnsdag

Idag har jag min namnsdag, det är ju Maria idag och jag heter ju Megan Maria Helene och så har vi Haylie Lovisa Maria och sedan min mor och känner en hel drös med folk som heter Maria i antingen förnamn eller andranamn. För min del så har jag bara 1 namnsdag om året, Helena finns men det är ett helt annat namn är Helene så nej det räknas inte. Jag deppar inte ihop för det men jag blir ta mig fan vansinnig när någon tror att mitt sista e är ett a och när man rättar dom så säger de fel namn igen där och då ignorerar jag folk som inte kan säga rätt namn. Irriterande helt enkelt!

Vi har en Deal

Jack och jag har en liten vadslagning typ. Om jag klarar 2 veckor som vegetarian, får inte äta glass eller godis och inte dricka läsk. Klarar jag det så har han lovat att han ska sluta dricka Red Bull samt att han lovar att inte klaga om det. Mitt enda krav är att vi börjar på Måndag.

Det svåra med denna utmaning är att jag måste komma på vad jag ska äta under dessa 14 dagar. Även om jag vanligtvis inte äter kött varje dag. Det kommer även vara skitjobbigt när jag har sånt godissug och att då inte få äta lite kommer också att vara jobbigt.

Men på ett sätt kommer mitt matkonto att lätta en aning eller kanske inte för då kan jag frysa in en massa. Och om jag inte klarar detta så måste jag köpa en platta Red Bull till Jack.

Jamen sedåså!