Klädrensning

Det känns skönt att ha rensat ut 52 klädesplagg som är för små för Haylie. En påse kommer jag skänka bort och de andra tänkte jag sälja på en klädbytardag. Får hoppas på att hon får kläder i stl 80/86. Jag hoppas även att jag får Mariestadstidningen imorgon, jag prenumererar ju inte men ibland dimper det ner en tidning iaf. För imorgon finns en födelsedagsannons med 😊
Vill ju ha en jag med att klippa ut och spara såklart.

När Haylie somnat får jag göra allt jag inte hunnit idag sedan tänkte jag göra mini donuts och lite annat som annars ska göras imorgon.

Ord

Haylie går omkring och säger titta hela tiden så nu kan hon säga Mamma, titta, nej och vov. Senast i morse lät det som att hon sa Haylie. Underbara unge!

Ikväll ska vi på dejt hos Emelie om det inte blir ändrade planer. Och tills dess hoppas jag att jag är klar med grovrengöringen. Vill slippa ha allt imorgon! Synd bara att Emelie är i sthlm när skruttan fyller år.

Äntligen

Jag har äntligen fått lust att städa, yaaay städmanin du är välkommen! Bäst att passa på så får vi se hur mycket jag hinner innan jag går och lägger mig.

Behövde aldrig besöka skogen då mamma hade blåbär i frysen som jag tog, lånade hennes springform också eftersom jag ska göra 2 tårtor. Så eftersom jag vet att min mor har ont i kroppen och lider av fibromyalgi (stavning?) så städade jag av köket och dammsög. Det var rätt stora dammråttor lite här och där så måste ju varit minst 1 vecka sedan sist. Men nu är det rent på Frugården och de slipper tänka på det. Sedan tvättade jag en maskin med badlakan och lät torka ute. Jag gör detta för att vara snäll och ibland för att jag behöver lite barnvakt. Men nu som jag skrev behövde jag ingen barnvakt. Hade jag bott hemma hade jag hjälpt till också och jag har aldrig blivit direkt curlad på det sättet även om jag inte tyckte om att bli tjatad på.

Jag kommer lära Haylie att hjälpa till hemma och åtminstone det minsta man kan begära är att plocka undan efter sig själv.