Storhandling

Javisst är det bra att storhandla men inte fan trodde jag att det skulle gå på 1100 lite drygt, får väl se det som såhär att det är ungefär 275 kronor i veckan. Nu ska jag ha mat för minst en hel jävla månad. Gjorde ett litet misstag att jag inte kollade hur mycket köttfärsen vägde så det visade sig att jag köpte köttfärs för 150 spänn men den är uppdelad i 6 lika stora delar och nedlagt i frysen.
 
Sedan köpte jag grytbitar också lite drygt 1 kg som jag delade upp i 4 påsar, sedan blev det 2 kg kycklingklubbor men den hade de kampanjpris på så kunde inte låta bli.. Alltså 2 kg för 19.90, sedan köpte jag ju även kycklingfiléer och fläskfilé, ja ni ser ju det drog iväg men nu har jag för ett tag framöver. Fick stuva om i min frys fastän att den var långt ifrån halvfull innan. Och så mycket som jag har i kylskåpet nu har jag aldrig haft tidigare. Sedan är jag så jävla stolt över mig själv, jag köpte inget godis eller chips eller dricka.
 
 

Så jävla stolt det enda jag vet att jag kommer att vara tvungen till att köpa mer är mjölk och ersättning till Haylie om 1,5-2 veckor. Ska nu ställa mig och komma på vad jag ska göra för mat, vet inte riktigt helt enkelt men kommer alltid på någonting ;)

Sedan kan jag ju dessutom göra en hel del hemmagjord mat nu också vilket är great! Har ju ett antal burkar som jag samlat på mig till henne! Har ju redan fryst in köttfärssås i en burk till henne och fler burkar lär det bli så småningom!

Ska ställa mig och städa upp efter damen och diska min disk i köket så kommer jag nog på vad det blir för gott ikväll. Harylie sover sedan en stund tillbaka. Och just det jag måste förbereda en påse med små bitar av köttbullar och tvätta klart det sista. Var dessutom och hämtade Haylies paket förut, vad gulliga kläder de vart. Mycket sötare i verkligheten, sedan att man inte fattar riktigt hur snabbt det går liksom för 8 månader sedan hade hon stl 50-56 och nu passar hon i 74 liksom.

Och inte fasen krymper hon med tiden heller! Det är på snudd till ångest!

Bulldozern Haylie är i farten

Som varje dag när man nattat Haylie så plockar jag upp efter henne, idag såg det ut som hej kom och hjälp mig i mitt vardagsrum. Alla böcker utom 3 låg på golvet, hon hade dragit ut ett snöre i mina stövlar och dragit ut dom på golvet, dragit ut 2 lådor, filten låg på ett ställe och alla Haylies leksaker och 2 nappar och nappflaskan låg utspridda över rummet. Men gud vad jag älskar min lilla tös(!) även när hon stökar ner. 
 
 
 
 
Jag har ju aldrig riktigt gillat att städa men samtidigt gillar jag inte att ha det stökigt, lite omöjlig kombination men sedan jag fick Haylie så har det blivit renare längre i mitt hem trots all denna oordning som ungen hjälper mamma med. Tur att man inte bor så stort annars hade man nog behövt städhjälp ett par ggr i veckan.

Äntligen sommartid

För det antar jag att ni inte missat?!
Jag själv har under hela veckan ställt in mig på sommartid så att det inte ska bli sådan omställning värre lär det väl bli för Haylie eller ska jag säga att ungen väckte mig kvar i 6 imorse (kvart i 5 vintertid) och var hungrig. Jag var inte road men var ju bara att knata upp. Var sedan uppe igen straxt efter 9 nu på morgonen. Så har haft det myspys med de mina 2 små. Det enda äckliga jag var med om denna morgonen var att Nova kommit in i en dålig period och sket inne och vem var inte där och skulle klämma på den ena korven? Jo med självklart så var Haylie det. Ysha liksom!

Förutom att jag ska gå ner och tvätta om en stund så har jag tänkt att ta en promenad i det fina vädret och bara njuta. Skulle väl gissa på att temp ligger runt 15 grader idag med.

Imorgon får jag inte vara lat för måste hämta paket, gå in på Zoobutiken och köpa ett nytt koppel då flexikoppel inte ska användas på valpkursen. Behöver handla lite också då man ska ha mjuka belöningsbitar till dom. Iofs så är valpkursen på Tisdag men ändå, det lönar sig att förbereda sig i tid.

Vi får se hur resten av dagen ter sig, jag har ingen aning mer än att Kia lär droppa in här vid 15.30 snåret.