Finnar

Ja nej nu menar jag inte finnar som man kan ha på kroppen utan landsfolket finnar..

Det vart lite spontant att jag följde med till Karlsholme ikväll där finnar hade något håll igång. Jag kan typ perkele, räkna till e och fråga hur det står till typ. Men ja det slutade med att jag följde med 2 äldre herrar till en husvagn, nu tror ni en massa kan jag gissa på men har inget smaskigt att erbjuda mer än att vi pratade, skrattade och drack Bacardi Rom och den slog. I skrivandets stund kom jag hem för ca 30 min sedan och det tog åtminstone 40 minuter att gå hem. Kunde fått till det om jag hade fått en förfrågan så hade jag inte sagt nej även om han måste vart mellan 40-50 år. Men är man sugen så är man.. tänker inte gå in på detaljer men som sagt det hä de inget sexuellt. Är iaf välkommen tillbaka imorgon (läs idag).

Imorgon är det tänkt att ta några drinkar på ströget innan vi går till karlsholme och hänger med finnarna igen.En något full och trött mig men orkar inte bry mig om vad andra tycker.

Barnledig Helg

Lämnade Haylie hos min moster och hennes sambo och vid halv 6 så åkte jag därifrån, skruttan ska sova där i 2 nätter och visst känns det ena smula tomt utan henne men nu ska jag börja röja på allvar. Ska även tvätta min bäddmadrass för gissa vem som har kissat i ännu ett hörn? Jo ser ni det är min lilla Nova så och dessvärre verkar hon göra det på natten när jag lagt mig eftersom jag för det mesta alltid stänger dörren till sovrummet numera. Snällt va? Är inte ett dugg road utav det när man känner den där ünderbara kissdoften i näsan (jag är ironisk om det inte framkom)!
 
 
 
Och eftersom ingen för ovanlighetens skull har tvättstugan idag så bokade jag den. Ser hellre att jag har ett rent hem än att gå på Bio, men tänkte lyxa till det sen, åka och handla lite gott och sedan bara mysa ner mig framför tvn ikväll. Ska gå en längre promenad med Nova också, det är sånt man kan passa på att göra när Haylie inte är hemma att träna på att gå fint. 
 
Men som sagt kan inte sitta kvar här för då får jag väl inget gjort!