Tur på min sida.

Jag har ju glömt att skriva här idag, alltså vilken dag!
De ringde i morse och sa att min bil var klar och jag har saknat min bil åta helvete och det kändes helt fantastiskt att sätta sig i den igen och haha det jag var mest förvånad över var att dom har bytt ut mina positionsljuslampor utan att ens skriva med det i specifikationen. Vart lite förvånad när det stor "0 meddelanden" i rutan där det annars har stått "Trasiga positionsljus". Snällt av den mannen, min dumma mamma skulle påpeka att det var en karl för mig sen när vi kom hem. Men knappt 5 minuter efter att jag åkt ifrån Volvo så höll jag på att köra av vägen av glädje, jag fick ett glädjande samtal vilket jag A-L-D-R-I-G i min vildaste fantasi kunde ana, ni vet ju hur deppad och ur fokus jag har varit i några dar, idag tvärvände humöret och självförtroendet och självkänslan slog i toppen på mätaren så att jag satt och tjöt i bilen av glädjetårar.

Ja jag pratar om att testet såg bra ut och att jag fick jobbet på Securitas om jag ville ha det. Ville ha det? Jag tog det direkt utan att tveka! Såå JAG HAR BLIVIT MED JOBB!

Den 18 Maj åker jag iväg på utbildning som då ska vara i 9 dagar, där jag ska bo på hotell antingen i götet eller i sthlm. Jag hoppas sthlm för då kan man hälsa på i Duvbo när man inte är på utbildningen. Men blir det götet då får jag helt enkelt gilla läget, jag hoppas på att man kan följa någon annan för jag hittar inte där. Jag jämför gbg med gävle, ologiskt byggt! Å andra sidan kanske Nea har kommit hem ifrån sin semester, ja det tåls att luska i.

På Måndag ska jag ringa Sommarland och avböja, de hinner ta in en annan innan utbildningens start och innan schemat börjar. Jag får väl alla papper och så ifrån Securitas under nästa vecka, planen är ju att få lite erfarenheter och komma in i väktaryrket för att sedan byta företag och jobba inom ett annat bevakningsföretag i sthlm sen, finns en killpolare jag skulle kunna bo med dock får vi leta efter större boende då han har en 1a nu och det fungerar inte för mig och Haylie, jag vill att hon har eget rum och så att man slipper sova i vardagsrummet så en 3a alternativt en STOR 2a så att man kan ha skiljevägg i vardagsrummet. Alternativt att jag och Haylie bor själva, det fungerar ypperligt det med.

Det var en stor del av det bra som hände idag, när jag loggade in på Swedbank i morse var även mitt lånekonto borta, joo jag betalade sista på lånet idag. Det är så sjukt att det kände så mycket positiva saker på en och samma dag! :)

Jag sa ju tidigare i år att 2015 är MITT år!

Nya kläder & Dagens Outfit

 
Vaknade pigg och alert 2 minuter innan väckarklockan idag, vad skönt det är att lägga sig innan midnatt! Mår mycket bättre idag efter att mitt självförtroende hade fått sig en törn igår. Men vill såklart inte hoppas för mycket så ska sluta tänka på det. 
 
Var ju och hämtade ut påsen med kläder igår och idag har jag på min det ena paret av leggings och Haylie har fått trosor och en ny tröja som hon får använda idag. Det är ju såhär vi försöker pott träna men Haylie tycker att pottan är lite läskig samtidigt så tar hon av sig blöjan lite titt som tätt. Så har fått höra att trosor är bra både för att hålla blöjan uppe och när man låter henne gå utan blöja att låta henne ha trosor på sig så att hon känner vätan som blir när hon kissar på sig. Jag hoppas att hon snart kommer över pottfobin.

Ny testdag

Det är ingen idé att ställa in sig på att man klarar testet för då blir man inte ledsen och besviken när man får veta att man inte gått vidare. Hon skulle ringa i slutet av veckan sa hon och det som är så irriterande är att frågorna är ställlda på ett sätt som gör att tex så frågar de om man är lättirriterad. Jag är inte så lättirriterad det beror ju på vad det handlar om. Men så kommer frågor som handlar om irritationer och då ska man helst svara att man stör sig på allt. Ja så helt enkelt så ställer jag in mig på att bli ledsen att jag inte gick vidare så kan man bara bli glad och överlycklig om man går vidare.
 
Jag har hämtat ut paketet med kläder ifrån Lindex och jag är mycket nöjd över det jag har klickat hem. Snabbtvättar här på Frugården en sväng också då jag missade min tid förra veckan och sen har jag inte vart ner och kollat tider. Så tvättar Haylies kläder nu iaf. Får låna mammas bil imorgon med då hon och pappa ska till Göteborg och jag blir hundvakt åt Stina och Allan.