Nervöst inför ikväll

Allmäntillståndet på Haylie var det inget fel på när hon vaknade och hon har druckit mycket vätska och hade hon vart sjuk så hade hon inte fått behålla det heller. Måste vart något med maten igår eller att hon ätit för mycket eller handhavande feldoserad välling  eller lite av alla tre faktorerna. 
 
En annan ska sova ett par timmar eftersom jag går på mitt 1 av 7 nätters pass ikväll och visst är jag nervös för det var ju länge sedan jag körde i Mstad senast men fingrarna har väl ett sifferminne att det går per automatik, förhoppningsvis. I värsta fall sätter jag väl igång en massa larm haha skämt åsido det kommer att gå fint. Ser fram emot den här veckan och de kommande passen denna månaden. Ska bli roligt att se hur mycket man kommer att gå ner denna månaden.
 
O just det så väntar jag spänt på mina gardiner som borde komma i veckan. 

Kluven

God morgon, jag är lite kluven då Haylie kräktes upp maten hon åt igårkväll runt midnatt och trodde att hon drabbats av magsjuka men det verkar inte så nu såhär på morgonen. Valde att flytta på tiden för lämning på dagis för att kolla Haylies allmäntillstånd, lite svårt att kolla det när hon sover men hon har vaknat under natten och vart törstig och hon har inte kräjts efter att ha druckit vätska och hon har inte feber heller. 
 
Jag bara kände inatt att ja fan att det skulle ske nu när man har en långvecka framför sig att göra. Men självklart är det svårt att planera efter hur någon kommer att bli sjuk. Som sagt vi får avvakta och se, mår hon bra så antar jag att hon bara reagerade på maten igår eller att magen var full. Mår hon inte bra får hon vara hemma och sova/mysa med mamma.
 
 

Gåvagn + Tår 1-0

Haylies jäkla gåvagn stod i vägen för mig inatt så jag har svinont i tårna och om jag viftar på tårna så är det en tå som förskjutit sig i sidled att det blir ett stort mellanrum mellan de tårna. Jag ska visa vad jag menar.. Förebilden är såklart från den andra foten men var samma innan kollitionen med gåvagnen på den onda foten.
 
 
Den är ju inte bruten för då hade den vart blå men det är ju ingen vickning heller. Fruktansvärt ont har jag i alla fall. Nu gå och tvätta.

Liknande inlägg