Flyttkaos

Det börjar eka så fort gardinerna åkt ner, har fyllt en sopsäck med lakan, sängkläder, dukar och gardiner. En liten låda finns Haylies dopgåvor i och även lite utav mina saker med.

Ska rensa i min garderob som jag tidigare sagt, rensa bland Haylies kläder och mycket mer. Ska packa ner större delen av husgerådet idag också och bara ha det absolut nödvändigaste kvar tills mitten på nästa vecka.

Usch vad det är keligt att båda flytta, städa och packa. Skulle gärna haft nyckeln redan och börjat flytta men men på Måndag kl 12 får jag tidigast hämta nyckeln. Sedan 13.15 ska Haylie få sin 18 mån spruta förutom att hon hunnit att bli 19 mån då.

Vet ni vad jag kom på? Jag har ju en madrass som inte används som jag kan sy till soffan på balkongen. Slippa köpa ny madrass för några hundralappar! Jag tror att den räcker om inte så går det säkert att få tag på någon billig på blocket.

Behöver måttbeställa galonklädseln i alla fall men det är inte så bråttom just nu! :)
Har kommit fram till att de enklaste rummen att städa ur är hallen, toaletten och sovrummet medans kök och vardagsrum är det några nervösa fläckar som oroar.

Det är ett känslomässigt kaos i kroppen, ett stadie man måste gå igenom. Nästa vecka ska jag hämta tripp trapp stolen, månlampa och reflexvästen hos mor och fars granne. Stolen skall målas vit och det får jag göra på Frugården.

Har pratat med Monica K och hon har en kallax hylla i den färgen som jag vill ha och så funderar hon på att köpa den färgen hon vill ha som hennes väninna har och jag kanske kommer billigt undan utan att behöva köpa en sådan ifrån Ikea.

Måste finkamma blocket snart också på grejer som jag vill ha och slippa köpa nytt. Längtar så sjukt men om 2 dar kommer det upp bilder på hur det ser ut för tillfället. :D

Nästa veckas att göra!

Längtat som fan efter dagen D och ÄNTLIGEN ÄR DEN HÄR!!
Jag vill flytta allt så fort som möjligt så att jag har så lång tid som möjligt att flyttstäda på Leksbergsvägen.
Det första som jag kommer att flytta till mitt nya hem är blommorna, gardiner, kläder, Haylies leksaker och det mesta husgerådet då jag kan köra det i min bil.
De större möblerna körs kvällstid då jag har tillgång till bil med drag och släpkärra då, i samband med att man kör alla grejer till DKV så kommer min soffa på Leksbergsvägen att flytta till sitt nya hem.

Har planer på att måla om vardagsrumsbordet, skänken och hallbyrån till shabby chic och sedan sälja de, men det kommer att göras på Frugården. Jag är så exalterad! Sjukt roligt kommer detta att bli alltså!

Så mycket att göra och fundera på..

Igår bestämde Emelie att 28 mars ska vi ut och slira. Det var ju ett tag sedan minst sagt. Så med andra ord behöver jag köpa nya kläder, nu har jag tittat efter plagg som jag vill ha så ska beställa om några veckor.

Imorgon kommer Åsa och hennes karl och hämtar soffan, skönt att bli av med den! Hela helgen består mest utav packning och städning och lite mys med Haylie. Eftersom både Haylie och jag har namnsdag idag så ska vi mysa till det extra ikväll efter allt vi ska ha hunnit idag.

Min bror har erbjudit sig att hjälpa till och antar att någon har påpekat att det behövs hjälp för han är inte den som är den som är så villig att hjälpa till annars.

Funderar på att ta ner alla gardiner redan idag, det gör ju ingenting att det kommer in lite extra ljus. Är för övrigt lite fundersam över det här med folkbokföringen alltså har ju anmält både till skatteverket och adressändringen (utan eftersändning) men tänkte på mitt bostadsbidrag, kanske ska ringa fk på Måndag och kolla om de fått de nya uppgifterna om vart vi är folkbokförda så att jag inte behöver skicka in alla uppgifter igen. Det tar ju som sagt ett par dar för dom att besluta om man ska få bostadsbidrag eller inte, den för nuvarande adressen upphör ju nu eftersom jag har anmält en annan adress. Ja jag vet att det är lite krångligt. Sedan oroar jag mig över om min post kommer att komma till nya adressen från och med nu på Måndag eller om den fortsätter att komma hit? Usch för detta med att flytta men flyttar ju nu till ett bättre liv och jag är så nervös och förväntansfull rent ut sagt! Men vet också att det kommer att gå kanon!