Bilträff & Jobbsökeri

Sitter och funderar på Barkarbyträffen som kommer att ske i vår, förhoppningsvis är den i slutet av April som förekommande år även om det är ett annat crew som håller i det i år. Lite sugen på att åka dit eller nja lite och lite är lite i underkant.. jag är jätte sugen på att åka dit! Med eller utan Haylie, det får vi se men en sovplats ska vi allt fixa oavsett. Har ju mina kontakter däruppe och en och annan som mer än gärna vill ses.

Jag vart lite sådär när jag fick posten igår och min handläggare på af hade skickat ett papper om rekryteringsträff på Arlanda, alltså jag vart sååå sugen men jag måste ju tänka på Haylie i första hand. Boende och dagis är ju det svåra att få och det är inte värt att åka på en rekryteringsträff och veta att med mitt cv och tidigare erfarenheter har en stor chans att bli rekryterad men utan möjligheter att bo och just ha barnomsorg så är det inte ens värt besväret.

Vet inte om jag skrivit det tidigare att jag ska på möte på Onsdag om en tjänst som senare leder till en tillsvidare anställning efter 6 mån prov. Det ska bli jätte roligt så jag hoppas att det går vägen för mig, det som är lite svårt med detta är att det finns så lite information att läsa in sig på. Visst det är Mariestads kommun men runt just den avdelningen. Fast med tanke på hur duktig jag är på att söka information så ska det inte vara några problem. Att kunna lite är bättre än ingenting!

Fortsätter ju självklart att söka jobb och sommarjobb, det är ju bara att tacka nej sedan om man får ett. Snart så borde den där pluggen lossna och fy fan vad skönt det skulle vara om jag fick jobb! Få tillbaka rutinerna, känna mig behövd, få en riktig inkomst och framförallt börja må bra igen! För det finns väl ingen som är arbetssökande som mår riktigt bra?

Då var det bestämt

Vad skönt det känns efter så lång väntan nu har jag pratat med tjejen som har min lgh och det är bestämt att jag ska ha soffan och att jag ska få tillgång till lägenheten från den 1 Mars, dock är det en Söndag så det blir ju den 2a Mars. Så nu har jag mejlat Mariehus om vad vi kommit överens om och sa det också att jag skulle vilja att personen som fått min lägenhet kan få tillgång till den tidigare också.
 
Sedan har jag varit i kontakt med avfallsnämnden, så på Onsdag nästa vecka ska jag dit på ett litet möte så kanske jag får jobbet som de har liggande ute just nu. Så på Måndag ska jag meddela dagis om att Haylie får vara där lite längre på Onsdagen. Behöver även ringa imorgon och boka om Haylies besök på bvc, det är samma dag och tid som jag ska lämna blod på blodcentralen i Skövde. Lite svårt att vara på två ställen samtidigt och första gången Haylie ska till detta bvc så vill jag vara med då jag känner Haylie allra bäst. Eller så bokar jag om mitt besök på blodcentralen.... får se hur jag gör!
 
Det känns så sjukt jävla bra och trots att jag mår rätt dåligt egentligen så får det här mig att bli så överlycklig, jag ler inifrån och ut. Jag kan starta om på nytt i ett nytt kapitel vilket jag behöver. Ni har nog märkt att jag har haft tankarna på annat håll och planerat massor och det känns så sjukt bra. Jag behöver det här och jag är värd det!
 
Och när vi har kommit i ordning då kommer det att komma upp en massa bilder, kommer att visa hur det ser ut när jag får tillgång till lägenheten såklart men när jag och Haylie har bott in oss och fått iordning det som jag vill ha det då kommer det att komma bilder inte så mycket innan dess.

Rätta takter

Fått veta att jag kan flytta in tidigare i min lgh ska bara ringa hon som bor där och komma överens om ett visst datum hon är ute. Sedan ska jag ringa Mariehus och skriva kontrakt med det nya datumet och kolla om de som fått min lgh kan flytta in tidigare också. Sedan får jag låna 3000 av mamma och pappa till soffan. Och imorgon ska jag ringa till Mariestads växel, avfallskontoret ringde mig idag men kunde inte ta samtalet problemet är att hon lämnade inget nummer.

Det ska bli skitkul detta!