Haylies rum

Jag är långt ifrån klar med Haylies rum men det börjar äntligen att se ut som ett sov- och lekrum inne i hennes rum. Det har slutat att eka tomt därinne men som sagt är inte klar ännu, men absolut inte så mycket kvar heller om jag ska medge det. Men just nu så funderar jag på att rensa bort en del leksaker som Haylie ändå inte använder för hon kommer att få mycket nytt när hon fyller år. Sedan ska jag så småningom köpa en lekmatta också till henne, såklart ska en klädhängare in i hennes rum där jag sedan tänkt att låta hänga in olika klädesplagg som hon kan använda för att klä ut sig och så även ställa in skor som man inte heller använder så att hon kan leka med de.
 
Det ska in en förvaringshylla, ett bord och 2 stolar samt hyllor och lite fotografier i hennes rum. Ska leka elektriker på Måndag också då jag ska hänga upp armaturen och lampan så att hon får en fungerande taklampa som hon inte har just nu. Samt att vi ska byta ut spjälsängen mot en växa säng. Men just för stunden så ser rummet ut som såhär..
 
 

Utsövd

 
 
God morgon, är relativt utsövd eftersom jag somnade runt halv 10-10 och vaknade ca kvart över 1 och då släkte jag ner allt och gick ut med Nova. Vaknade till vid Kvart över 4 och smsade med Adam lite innan jag somnade ifrån honom knappt 5 min senare och så vaknade jag i ett ryck nu vid 7 och trodde att jag försovit mig. 
 
Jag tror fortfarande att jag jobbat för mycket och sovit för lite under de senaste 2 veckorna har ställt till mina senaste dagars sömn. Ska alldeles straxt väcka Haylie och göra oss iordning för dagis. Behöver sedan hem och äta och sova lite till för att orka vara vaken inatt och de kommande nätterna. 
 
Samtidigt som jag tycker att det är skönt att kunna få lite mindre jobb så är det inte det då jag hellre ligger på ett jämt antal timmar. Funderar åter igen på att flytta då jag ändå har den där erbjudan kvar, känner alltså personen i fråga. Det beror ju på hur hösten blir så klart.

Retligt men vi kan hantera det

Som ni vet har jag haft svårt att sova längre stunder men idag fick jag iaf 6 timmar och det hade garanterat blivit mer om inte väckarklockan ringt 14.30 för att jag skulle hämta Haylie kl 15.00
 
Det fullkomligt spöregnade när jag hämtade henne och hon hade precis fått komma in och fått på sig torra kläder när jag kom. Så jag tänkte att hon och jag skulle åka och fika på Wästgötabagarn. Inte för att Haylie var direkt sugen på fika så blev den äldre generationen glada över att se den lilla tävan. Idag tänkte jag beställa mat ifrån Chinatown nere på hörnet för omväxlingsskull. 
 
 
 
Försöker att vila och ta det chill så mycket som möjligt eftersom jag går på imorgon igen. Drog ut på tiden imorse på jobbet eftersom jag inte hittade överfallslarmet, jag letade och letade och letade och ringde gruppledaren som ska förlustanmäla den. Varför ska sånt hända mig? Jag förbarmar mig över personen som bytte ut det bra fodralet vi hade mot detta kassa som när som helst kunde tappas. Well jag är rätt säker på att jag hade den straxt innan 5 när jag gick in hos en kund men eftersom jag inte känt när den försvann så kan den ju blivit tappad tidigare, i have no clue och jag vet att jag inte är den förste eller den siste som kommer att tappa den men det känns retligt.