Barnrum

Ni vet ju att jag hade planerat hur jag ville att Haylies rum skulle se ut med färger och sådär. Jag får ändra lite på färgskalan då Haylie tycker om Turkost mest framför allt annat, sedan kommer rosa och ja hon gillar de flesta färger men turkost mest. Så jag får som sagt ändra om lite i planeringen, men det är ju bara bra att man ser vad hon gillar och kan anpassa hennes rum efter det, ja menar hon ska ju trivas och tycka om sitt rum.
 
Tanken är även att ge henne lite musikinstrument då jag vet att musik är något hon tycker om. Hon är ju van då jag har lyssnat på mycket musik under hennes uppväxt. Jag får nog flytta på min deadline om jag inte sagt det tidigare men oavsett så ska Haylies rum, min balkong och vardagsrummet sedan kommer det andra så småningom. Men så länge jag får det klart först så kan det andra komma lite pö om pö sen, jag klagar inte. Känner mig bara som världens lyckligaste tjej!

Äntligen!

Jag berättade ju om att jag skulle börjat jobba i helgen men det blev inte så då de inte kunde få fram mitt anställningsnummer då personalavdelningen var på utbildning mellan torsdag-fredag men istället så börjar jag imorgon.

Så kommer att köra Måndag-Tisdag 18-06 och sedan fredag-söndag samma tider. Jag är så sjukt glad att äntligen få börja, jag är så grymt taggad!

Jag kom underfund med något igårkväll när jag träffade Elin att under dessa dagar som jag vart på min VU1a så har jag växt enormt mycket som person. Jag brinner verkligen för det här, även om det kommer att bli en rejäl jävla omställning att börja jobba natt så är det värt blod, svett och tårar för den där motionen som jag kommer att få den får jag gratis. Så småningom kan jag rikta in mig på enbart styrketräning när jag börjar på gym.

Och om jag jobbar på som fan så kanske jag kommer iväg på min VU2a i Juli, det vore ju så awesome! Jag är så sjukt förväntansfull! Men med min otur så skulle jag inte bli förvånad om jag råkar ut för ett skarpt läge minst 1 gång under min PYT!

Jag förstår inte?

God morgon, 
Vi gjorde inte så mycket igår förutom att Haylie gav mig sovmorgon till halv 9, det har aldrig hänt tidigare då hon alltid vaknat pigg som en lärka före mig nu har jag vaknat före henne.
 
Jag vet att min bror är dyr i drift men jag sa att han kunde ta lite av mina saker i skafferi och kylskåp och hoppades på att han inte skulle göra slut på allt. Men ja nästan all pasta var slut, saften var slut, diskmedlet var slut, dasspappret var slut, majonäsen, kaviar och ketshup och mycket mer. 
 
Jag förstår inte hur han lyckas göra slut på en halv flaska diskmedel framförallt på 9 dagar. Och när jag påpeka att han antingen fick köpa nytt eller pröjsa för det så sa han att han skulle ju lämna kvar så mycket mat. 
 
Nu till det komiska, han lämnade kvar 3 grillkorvar, 1 tub majonäs och 4 stycken mjuka tacobröd. Mycket mat? Nja vet inte det alltså 😅
 
Så fick ju handla in allt jag och Mini H behöver, min mor får bidra med hundmat då jag behöver de sista pengarna för att tanka. Inga oförutsedda utgifter de kommande 2 veckorna TACK! 
 
Mini H ska ju testa mig nu då jag vart borta så länge så nu har hon börjat att slåss, bitas, sparkas och nypas. Vi hade avslutat det kapitlet för länge sen. Jaja bara att börja om. Jag får bita i det sura äpplet. Idag ska hon till min moster då det vart avtalat länge, så ska städa när jag vart och lämnat henne. För det har min bror inte heller gjort trots att jag bad honom att göra det. Nu har det inte hunnit att bli stökigt utan golven är flammiga och kletiga och det är inte riktigt okej. 
 
Tråkigt bara att det ska vara tråkigt väder idag kommer säkert bli regnskurar och trots både ljudiadag och crusing idag så håller jag mig hellre inomhus när det regnar.