Upp och ner?

Har börjat att frysa igen även om febertermometern visar 35,4 (undertemp) och 36,3 (normaltemp 36,6) det är inte kallt inne hos mig men ändå si har jag vita händer och fötter där naglarna skiftar i blålila, klädd i mjukisbyxor och ylletröja och en filt som värmer rejält och ändå fryser jag. Tycker inte om det här! Först gedigna svettningar under flera timmar följt av helt normalt tillstånd ock bra seg och nu fryser jag som en gris igen. 

Ruggande utveckling

Jo jag slöläste tidningen häromdagen och det var en artikel som jag uppmärksammade då det stod lite om områdesgrannen. Alltså det är inte många meter emellan och därav blev jag lite nervös, jag är ju uppvuxen på landet där man sällan låser om sig annat än när man sover eller ska åka någonstans och de som känner mig vet ju att det ofta bara är att kliva in då det är olåst men efter att jag läste denna artikel där det stod att ett tidningsbud hade uppmärksammat 2 personer som med stor sannolikhet går och känner på folks dörrhandtag för att se om det är öppet. När jag tänker på det så lät det för några dar sedan som att handtaget trycktes ner men Nova reagerade direkt vilket resulterat i att jag allt oftare låser. Haylie har ju även börjat nå upp till dörrhandtaget så där har vi en anledning till men det skrämmer mig hur pass vanligt det är idag att man inte ens kan ha dörren olåst på dagen och samma har det blivit hos mamma och pappa. De låser oftare dörren till huset trots att de är ute kanske i garaget eller i stallet. 
 
Jag tycker inte om denna utvecklingen alltså! 

Ingen feber

God morgon
Just nu har jag ingen feber men svettas som en gris istället och huvudvärk har jag också. Sov en mycket stor del av dagen igår och sommade när jag skulle natta Haylie också vilket resulterade i att jag inte var då glad när jag vaknade vid 4 snåret utav den oreda som jag såg fanns i köket. 
 
Så även om jag inte är frisk än så får det bli en storstädning idag. Såg även att det hade kommit snö inatt och när jag var ute med Nova för en morgonkiss så konstaterade jag att det var blötsnö och kommer att smälta bort eftersom det ska vara plusgrader ett par dygn framöver. Hoppas att det är lite kvar tills vi går ut och får oss lite luft allihop. Skulle behöva vädra hemmet också så det får jag väl syssla med sen också. Jodå lite mer energi har jag allt idag men inte mycket. 
 
Men kommer att vara fit for fight tills Onsdag när jag går på igen :)