Det får inte gå för fort

Kommer knappt ihåg vad jag har gjort idag men dagen började med att jag och Haylie åkte till Barnmorskan på återbesök om hur tiden med p-piller har gått och den gick åt helvete. Så 1 December blir det insättning av p-stav och fick även veta att eftersom min mamma hade fått en liten propp i hjärnan när hon var oerhört dålig så kommer jag i framtiden inte att få ta kombinerade hormoner som en del p-piller har. Men p-staven har bara 1 hormon så det går bra.
 
Åkte till Frugården efteråt och tvättade 4 maskiner med snabbtvätt. Träffade på Petra som brukar åka ut till Frugården för att hjälpa till att mocka och göra det fint hos djuren. När allt var gjort och tvätten klar packade jag in ikeapåsen, Haylie och Nova i bilen. Haylie somnade så hon fick sitta kvar medans jag gick in och hängde upp all tvätt. Sen åkte vi till Mamma, hon sov när vi kom dit så satte oss i Dagrummet där Monica K och mammas rumskamrat redan satt. Tydligen fick hennes rumskamrat agera min pappa under natten för mamma skällde på honom att han snarkade. Han är så söt min mamma, hon hade inte sovit så bra under natten så då kan man behöva sova en sväng på dagen. Hon var uppe i rullstol en del under tiden vi var där sen, fick hjälpa henne att äta och snart kommer hon att kunna äta själv utan hjälp. Hon blir starkare och starkare för var dag som går, jag tycker väl att det går för snabbt dock så att inte ett bakslag kommer sen. Men på sjukgymnastiken idag hade hon vart uppe och gått med stöd såklart men det är jättebra att hon får träna, hon är ju på precis rätt ställe. När vi sedan skulle åka då ville hon upp i rullstolen och ut till dagrummet för att umgås med andra och titta på tv. Det gör så mycket att få komma ut till folk som är i samma situation på ett eller annat sätt annars skulle de inte ligga på en strokeavdelning.
 
Nu ska mamma dock få en ny rumskamrat, hoppas hen kommer att komplettera mamma minst lika bra som den förra för det gör så enormt mycket om man har en rumskamrat som man kan prata och skratta med.

Sanningen kommer alltid fram

Är du utav den sorten som tror att man kan dölja saker för en person? Typ säga "Det hen inte vet någonting om det har hen inte ont utav"? I så fall är du heelt ute och cyklar för sanningen kommer ALLTID fram förr eller senare. Och jag känner mig så jävla dum som blivit så totalt grundlurad som jag har blivit, jag vet inte vad som gör mest ont, att han ljög eller för att han lurade mig.
 
Ni vet Mr A som jag har nämnt en hel del här i bloggen för rätt länge sedan, han kom in i mitt liv för 6 år sedan alltså 2009. Han har alltså i 6 år blåst mig totalt för han heter inte ens det som han utsa sig för att heta. Han är inte född och uppvuxen där han utsa att han gjort och han fyller inte år när han sa att han gjorde. Jag har letat info som en idiot om honom som den personen jag kände honom som men jag fann ingenting. Jag visste att något var fel, för man vill ses om man tycker om någon men han ville/kunde aldrig. Han har levt ett dubbelliv som heter duga, jag sa till honom flera gånger att det är något som känns fel som inte känns rätt och att han skulle säga det vad det än var men han sa aldrig någonting. Jag kommer aldrig, jag menar ALDRIG att förlåta honom för detta svek. Man gör inte så! Jag känner mig kränkt inifrån och ut. Han kändes verkligen så jävla rätt men nu det finns inte ord.
 
Jag borde ha lyssnat på mina närmaste vänner tidigare men så godtrogen och blåögd som jag varit straffar sig hårt. Men KARMA is a bitch, karman kommer att bita honom i arslet så småningom det kommer han inte att komma undan. Jag vet att saker händer utav en anledning och jag är glad över att jag bröt kontakten med honom för några veckor sedan men jag vet samtidigt att den dagen jag flyttar upp till sthlm igen så kommer vi tyvärr att träffa på varandra. Jag vet att Stockholm är stort men han och jag har träffat på varandra förr på helt underliga platser utan att ha pratat med varandra om att man ska dit och han ska allt få veta vilket äckligt vidrigt svin han är.
 
Tycker samtidigt synd om hans tjej som han blåst samtidigt som han levt dubbelliv. Jag orkar dock inte skriva ett anonymt meddelande till henne om hur ärlig hennes kille är. Men det är där den där karman kommer att komma fram.
 
Man ska aldrig lita på någon!
 

Lämna på dagis (förskola) för egen vinning skull?

Jag vet att det är många nya läsare och som nog funderar på om jag lämnar på dagis (förskolan för er besservissers) för att gå på Ekudden. Nej jag är inte en av dom som utnyttjar systemet för min egen skull, jag går inte och fikar med vänner, jag åker inte och shoppar osv när jag lämnat på dagis. Jag får lagligt ha Haylie på dagis innan och efter mitt arbetspass och för dom som missat det så jobbar inte alla människor dag, vi i Mariestad har inget nattdagis heller dessutom. Men eftersom jag har hund så måste hon ut oavsett om jag jobbar eller inte, oavsett om min dotter är på dagis eller inte. När jag är ledig då är min dotter hemma, idag till exempel så lämnades min dotter på dagis kl 07.00 imorse för att jag gick av mitt arbetspass kl 06.00. I Måndags så lämnade jag min dotter 8.30 för att jag skulle vända på dygnet eftersom jag började jobba kl 18.00. Har någon utav er provat att vara helt ensamstående och sova hela dagen och samtidigt ha ett barn hemma? Nej tänkte väl det, nu kanske bilden klarnade lite.
 
Jag har egentligen ingen som helst anledning att förklara för folk att det är såhär, men det finns alltid folk som ska anklaga en utan att ha all fakta på bordet.
 
Som i Måndags, när jag och Haylie skulle åka till dagis tog jag med mig Nova samtidigt för att slå två flugor i en smäll. Så lämnade Haylie på dagis och åkte till Ekudden för att Nova skulle få springa av sig lite energi innan vi åkte hem och SOV RESTEN AV DAGEN inför mitt arbetspass kl 18.00
Jag behöver inte förklara för folk hur hela mina dagar ser ut, för som sagt jag har inte min dotter på dagis om jag inte behöver. Imorgon är jag ledig och med andra ord så är hon också ledig. Hon går heller inte heltid, för er som tror det. Hon går i genomsnitt 28 timmar i veckan.
 
Om jag skulle behöva ha henne på dagis när jag är ledig så ringer jag alltid pedagogerna och frågar om det går bra och förklarar vilken anledning. Hade det inte vart okej så hade de sagt det!

Liknande inlägg