Lördag

Värt, 3 timmars sömn fick jag. Har jag tur kan jag somna om men mest troligtvis inte. Vart vaken en timme allra redan. Hade för humörets och orkens skull vart bättre med mer sömn. 
 
Jag var irriterad när jag gick och la mig över sånt jag inte kan påverka hur mycket jag än försökte och gjorde mitt bästa. Kom iväg sent ifrån jobbet också men jag är av den sorten som måste hålla undan allt och det är så mycket trevligare att komma dit utan att behöva plocka undan direkt. 
 
Men en sak gjorde mig riktigt glad igår när jag pratade med en av våra GL (en jag ofta kör dagtid med). Han frågade om jag skulle köra dagtid idag lördag men när jag sa det att jag kör natt hela helgen. Och svaret jag fick va; Men nej, vem ska köra då? Jag vill ju ha dig på dom passen. 
 
Det är sånt som gör att man känner sig uppskattad. Känner mig glad nu när jag tänker på det också. Japp jag kan leva med det ett bra tag framöver 😊
 
Imorgon hoppas jag att jag kan besöka ridklubben och se Elin tävla men får nog luska fram startlistor. Skulle vara roligt att se dom och hälsa på Saga igen. 🐴

Fredag

Var iväg till Skövde tidigare i förmiddags och köpte handbromsbackar och lite annat smått och gott till bilen. Så skönt att kunna fixat det och var även inne hos den bästa frisören i hela stan enligt mig. Hon ska jobba 4 veckor till och på Måndag ska min frill fixas, klipp och färgning blir det. 
 
Det blir typ ingen sömn för mig på Måndag för kl 10.00 ska jag klippa mig och 4 timmar tidigare så gick jag av mitt pass. Och på eftermiddagen blir det lekdejt med Emelie på Stellas.
 
Idag så har jag inte så mycket i åtanken, sova o sen hämta lilla H och köra henne till Frugården. Där hon ska vara i 2 nätter och på Söndag åker hon till min moster. Måtte hon vara snäll mot mormor och inte göra slut på all hennes energi. 
 
Imorgon blir det för min del storstädning innan jag går på mitt pass för det ser ut som kriget hemma. Eller ja oreda i alla fall. Kan ju åtminstone köra en diskmaskin medans jag sover.

Torsdag & Telefonskräck

Jag har alltid under stor del av min uppväxt haft telefonskräck. Till exempel när jag som barn skulle ringa till en kompis och fråga om vi kunde leka, om det inte var kompisen som svara så la jag på luren. 
 
Jag var tvungen att komma över min rädsla när jag var 22 och började köra lastbil. Alltså när jag går in i jobbmood så har jag inte haft problem med det men när jag är privat då blir det riktigt jobbigt. Fick en påminnelse igår för en faktura som jag redan har betalt och var så illa tvungen att ringa företaget det gällde. Och nu kan jag klappa mig själv på axeln för att jag dels inte stamma eller haka upp mig utan det flöt på och var klart inom 2 min och så kunde jag bortse ifrån påminnelsen, så den är riven. 😊
 
Jag vet inte vad vi ska göra idag riktigt, funderar på att åka till Hjo till min farmor. Hon ville så gärna träffa Haylie sist jag var där. Vilket inte gick. 
 
Imorgon ska lilla H till dagis och jag ska vända på dygnet och åka och köpa handbromsbackar och lämna de på Frugården imorgon när lilla H ska dit. Blir väl bilbyte så pappa kan fixa med min bil igen. 
 
Däcken ✔ sitter på och de ser såå stora ut fastän de hade samma stl som förra sulorna. Nu slipper jag risker 1200:- /däck varje gång jag är ute och kör. 
Handbromsen- ja backarna behöver bytas sen ska det också bockas av.
Bränslesystem- Som så många ggr tidigare så har min far inte lyssnat. Han körde stolle igår både framåt och bakåt för att se om bilen läcker. Eh läcker inte ett skit när man står still eller kör men det bara rinner under bilen när man tankar. Igår gick det upp ett 💡 för min far efter att ännu en gång förklarat vad problemet är. Han såg ingenting men problemet är att sprickan är en bra bit in under bilen, mellan båda bakdäcken. Sa att vi kanske kunde fråga min kusin om vi kan låna hissen på hennes jobb och visa min far vart sprickan är. Väntar på att han tar sitt förnuft tillfånga och lyssnar på mig. 
 
Den 4 Maj är sista dagen för ombesiktning i och med att den 5e är en röd dag och jag jobbar den dagen. 7 maj är vi i sthlm under dagen och det ska bli så härligt 😄