Skönt med rent hem

Lilla H ligger i min säng och tittar på film och under tiden så gör jag allt slitgöra, nästan klar förvisso. Bara köket kvar eller en del av det åtminstone. Till en början visste jag knappt vart jag skulle börja men vardagsrummet kändes bäst idag och det är så skönt när det är rent. 
 
 
Jag längtar dock till Måndag för då har vi tvättid och det behövs! Vi ska snart lägga oss och jag hoppas att jag kan somna som en stock direkt utan att ligga och dra mig i flera timmar. Jag hoppas även att Haylie får sova sin skönhetssömn för hon verkar ha växtvärk eftersom hon har ont i sina ben. 😯
 
 

Onsdag

Vi har varit igång hela eftermiddagen idag, det började med att vi åkte ut till Frugården och hämtade min mor som först skulle ta blodprov på vc. Det gick ju snabbt som attans och därefter hade vi ju en tid 14.10 att passa men hade 40 minuter dötid emellan så vi gick in och strosade på Netto. Där hittade jag någonting som jag tänkt köpa i våras men som aldrig blev av på grund utav att det var en stor kostnad på flera hundra. 👇
 
Nu vart det en billigare variant köpt istället så mina jordgubb och smultronplantor ska planteras i denna sen och så kan jag ha enbart blommor i mina balkonglådor. 👌
 
Så straxt efter 14 så skulle min mor till tandläkaren för att hämta ut den nya bettskenan, när hon var klar åkte vi vidare för att fika på Wästgötabagarn en stund för att fylla på lite energi. 
 
Vi behövde båda två handla mat. Haylie höll sig lugn eftersom hon tog en vagn med ratt som mormor körde på. Nu är min kyl och frys full och jag behöver knappast handla på ett tag, mycket storpack så jag höll nere kostnaden rejält trots att jag hade mycket idag. 
 
Körde hem min mor och hjälpte henne att plocka in alla varor och nu pustar vi ut i soffan hemma hos mig framför Bolibompa. Jag ska ju lägga mig tidigt idag för det nalkas jobb imorgon men jag har lite att göra tills dess, städa undan, laga mat och dags att bada för både stora och små människor. Skönt att få saker gjorda det enda jag inte hunnit idag är att ringa min arbetsförmedlare.

Ge en gåva till behövande

Jag har suttit och funderat på vad jag ska köpa till mina närmaste i julklapp och kom till farmor och min farbror. Jag vet att min farmor gärna skänker pengar till behövande så i år tänkte jag göra något som jag aldrig gjort förut. Jag tänkte köpa en gåva och skänka till fattiga. Så när jag satt där och tänkte så kunde jag lika gärna ta bort julklapparna till min mor och far också eftersom många gåvor man köper blir ändå bara liggandes utan användning och köper jag något till dom så är det något för dom båda. 
 
Att ge någon möjligheten till förändring värmer mitt hjärta. Och jag har även i år mål att bli klar till sista November med alla gåvor.