Vinst 2a helgen i rad

Jag hoppas verkligen att man kan vinna fler gånger på samma lott eller att jag har bättre tur med den andra lotten som jag har. 
 
 Åtminstone tur att det är en dubbellott i alla fall. 
 
Hemmet är rent och jag väntar på att de sista plaggen ska torka klart. Vi ska snart ner och hämta upp två ikeakassar med kläder, handdukar och sängkläder. Den första kassen tog jag med mig förut. Skönt att ha tömt tvättkorgen, skönt på flera sätt att bara ta det lugnt också.
 
 

Lördag

Det är fruktansvärt skönt att veta att vi kommer att ha ett rent hem tills Bingolotto körs igång. Likväl att efter min tid kan jag påbörja nästa tvättpass också, jag har hur mycket som helst minst 3 maskiner till efter de två som pågår just nu. Lilla H får även sina vinterstövlar tvättade efter en lite olycka i skogen på dagis, sånt som händer, kanske lite allt för ofta som olyckor händer just nu MEN det gör ingenting! 
 
Tänkte göra en kladdkaka sen till fruktsalladen och glassen som vi äter till efterrätt ikväll. Det är ändå väldigt skönt att slippa behöva stressa, klä upp sig, behöva lägga på ett glatt leende och behöva hålla sig fin, hålla sig vaken till midnatt och fira in det nya året. Vi kan gå och sova om vi är trötta utan att känna press på att hålla sig vaken för andras skull. 
 
Skålarna och kopparna är hämtade, hoppas att jag blir av med resten också. Eller så förvisar jag de ner till förrådet, för det vill jag inte ha stående och tar plats någonstans.
 
Ska för övrigt försöka få lilla H att hjälpa till med städningen i hennes rum för det är verkligen kaos därinne!

Årets Sista Dag

Jag vet redan att min huvudvärk kommer att blossa upp, det gör den varje nyår. 
 
Året 2016 har varit ett enormt tufft år på flera plan samtidigt som jag tänkt mer på mig själv så har jag även kraschat. Fått uppleva mycket under året som gått och njutit mer i varje stund. Men jag måste samtidigt säga att det är skönt att året går mot sitt slut och att man får avsluta detta året efter allt negativt man har haft med sig under väldig lång tid. 
 
2017 ser jag verkligen fram emot och jag hoppas verkligen att den blir så bra som jag har tänkt.
 
Men nu ska här städas och göras iordning inför tvättningen vid 13. Och så kommer en person förbi för att hämta skålar och kopparna som jag vill bli av med. 
Bara de 6 st tallrikarna kvar sen. Och jag hoppas på vinst på bingolotto idag igen!