Skottdagen

Jaha 1,5 vecka med denna jäkla hals som aldrig verkar vilja bli bättre. Sov som en potta skit inatt, var uppe och drack honungsvatten 3 ggr och knapra ipren för att över huvudtaget lyckas sova några timmar alls. Till råga på det så har lilla H börjat få hosta också dock inte ont i halsen så som jag har i alla fall. 
 
Måndag idag alltså och den 29 Februari och jag kom att tänka på att imorgon, 1 Mars, har jag bott här i 1 år. Och det känns som om jag aldrig skulle vilja flytta härifrån. Det jag inte gillar med min lgh är att den finns i Mstad och inte i Sthlms förort. Man kan inte få allt! 
 
 

Så mycket att göra

Jag skulle ju jobba helg denna helgen men slutade med att jag hoppade in och körde 8 timmar inatt istället för 11, det verkade vara lite kris. Jag är fortfarande sjuk men tog det skill ändå och när jag kom hem halv 4 så frös jag som sjutton. Undertemp 1 grad så har i alla fall sovit varmt med täcke plus filt ovanpå.
 
Ska straxt hämta lilla H, de har varit iväg någonstans då jag inte kunde hämta henne när jag vaknade förut. Men har nyss kommit hem, 
 
 
Ni vet den där känslan när ni mår skit men ändå känner ett sug efter att ta en promenad i det fina vädret, men ändå känner att ni inte orkar. Så känner jag just nu och har gjort i flera dar. 
 
När jag hämtat Haylie så ska jag se till att städa klart sovrummet, Haylies rum, klädkammaren och toaletten samt hallen. Kök och vardagsrum är lugnt, det ser respektabelt ut. Även om golven ska få sig en omgång när det andra är klart. 
Det jag ska göra innan jag hämtar lilla H är att hoppa in och handla lite snabbt på ica innan jag hämtar henne för det är inte roligt att handla när hon är med. 

Fredag

Satt upp och sov större delen av natten för att ens få någon luft, när jag vakna så kändes halsen något bättre men det var ju för att man satt upp och sov. 
 
Idag ska vi städa.. överallt. Balkongdörren är öppen för vädring, vilket behövs. Ska skriva i almanackan hur jag jobbar i mars samt skriva upp dagistider och lämna till personalen då det tar flera veckor för dom att få veta tiderna om man skickat in från hemsidan. 
 
Jag hoppas att jag kommer att börja tillfriskna nu för jag tycker detta är pest och pina. Men i helgen kommer jag att bara ta det chill och inte stressa på jobbet för det leder inte till något tillfrisknande. Jag har en förmåga att adrenalinet börjar rusa så fort det är något, som t ex en bil som följer efter mig lite väl länge. Jag har stenkoll på allt sånt och jag blir stressad utav det. 
 
 
Jag har märkt av förändring av hyn sedan jag köpte en ansiktskräm för torr och fet hy och nu känns inte min hy lika skrovlig längre. Ska köpa mer av en serien för jag har inte hittat något som passat mig förens nu.