Nästa vecka ☺

Nästa vecka är jag ledig 5 dar och iaf 1 av dagarna så ska jag träffa Novisen, ni anar inte hur mycket jag saknar henne ibland men oj vilken bra familj hon har kommit till. 
 
Jag blir verkligen jätteglad över att få veta hur det går med henne och att de trivs med henne samt att hon trivs med dom. 🐶♡
 
Jag ska försöka hitta på massa roligt med Haylie nästa vecka för så liten penning som möjligt. Vi måste leva snålt tills nästa löning och ja det är ju nackdelen när jag inte heller vet när VAB- ersättningen kommer då de gör utredning på om jag verkligen har vabbat de datum jag skulle ha jobbat under februari. Men det dåliga är ju att man behöver ringa för att få veta att de gör en utredning istället för att skicka ett sms som de alltid annars gör. Tycker självklart att det är bra att det görs så att man inte fuskar men just det att det tar så lång tid och att man inget får veta förens man ringt och stått som 245 i kön. Max 30 dagar står det dessutom och den ena är det mer än 30 dagar som gått och den andre har det gått 30 dagar till helgen. Men med min tur lär den väl komma till nästa löning. 
Och på det måste jag få tag på lagliga däck tills Måndag för på Måndag ska s60in in på Dekra! Det är mycket nu!!

Onsdag

Blir så ofantligt morgontrött nu när det är mörkt när klockan ringer kl 06.00 än när det var vintertid. Haft en helt okej dag, dock gått långsamt men helt okej. Blev bedömd av två grabbar som funderade på mitt namn och hur gammal jag är. Bara att tacka och ta emot när de trodde att jag var 24 resp 26. Jag kom på tidigare idag att jag faktiskt fyller gammal alltså 28 år, vart tog tiden vägen? Jag var ju 22 nyss! Och så började jag fundera på galej för Elins 30 årsdag, det kommer att tänkas på både en och två och minst 50 ggr till. 
 
Köttgrytan står och puttrar på spisen, under tiden den blir mör och god så ska JAG sätta igång att städa som så många andra dagar. 
Jag önskar mig städhjälp i födelsedagspresent, kan ni notera det?! 
 
 

Då var det klart

Ansökan skickad ✔
Jag har suttit flera dar med min ansökan mest för att ändra sedan sist jag skrev i den (när jag sökte till väktare) så idag kom jag till skott, behövde byta ut gamla CVt mot det uppdaterade och skriva ett personligt brev. 
 
Har nog aldrig känt att det varit så lätt som denna. Jag frågade min mor om hon kunde läsa igenom det innan jag skickade och hon tyckte att det var bra. När jag sen skickat ansökan så kom Petra och då fick hon också läsa, mest för att kolla så att min mor inte hade sagt att det var bra för att inte göra mig ledsen. Men när jag även fick ett bra till och med riktigt bra omdöme så kändes det väldigt bra. Nu är det bara att vänta och se. 
 
Hänger inte läpp om det inte går vägen men är ju bara att fortsätta söka jobb som jag vill ha och som kommer att leda mig mot mitt mål så småningom.