Städdag

Ibland är det svårt för lilla H att förstå att om vi hjälps åt så blir vi klara mycket fortare och kan göra massa roligt sen. Jag letar fortfarande efter 2 dvdskivor som jag inte har en susning om vart de finns. Sammys Äventyr vet jag är borta och har varit det ett bra tag. 🐢
 
Jag har ingen ångest längre över hur vardagsrummet ser ut för det enda jag behöver göra där är att torka golvet. Hall, sovrum är rörigast just nu men går snabbt att fixa som tur är.
 
Imorgon blir det stellas för oss eftersom jag har en dag mindre ledigt, jag tog ett till jobbpass. Klagar inte bara kul, extra cash säger man ju inte Nej till. ☺
 
Hoppas att det är bra väder imorgon också så att vi kan hitta på mycket och inte bara Stellas. För jag slipper förhoppningsvis att städa imorgon också. ☺

Tisdag

Vi sov till 10.10 idag och det var helt underbart även om jag hade ont och vqr stel i ryggen efter att ha legat konstigt. 
 
Lilla H är som mig kan inte äta förens efter en bra stund efter att man vaknat, det blev en sen frukost idag med andra ord.
 
 
Jag har aldrig förstått vitsen med nutella och bröd tidigare så kände att jag var tvungen att prova. Vilken smakexplosion det vart och är absolut inte sista gången för oss. 
 
Jag har inga direkta planer för oss idag så blir väl mest att ta det chill antar jag 😊

Vilken fantastisk kväll det blev igår

Oj oj oj vad jag är nöjd med min balkong, det är svårt att slita sig därifrån just nu. Städade på balkongen igår och ställde ut ljuslyktan och kommer nog inte ta så värst många dagar innan vi kan sitta därute större delen av dagen/kvällen.
 
Vi var igår och hälsade på Elin i stallet och åkte sedan hem till dom. De har flyttat och jag har knappt vågat fråga om vi kunnat ta en promenad eller så eftersom de hade knappt 1 månad på sig att renovera, flytta och städa ur den förra lägenheten. Men igår kunde vi hänga för första gången på 1,5 månad och vi satt på deras balkong till halv 12 och det var fortfarande ljust ute. 
 
Helt otroligt men det vänder vid midsommar igen tyvärr.