Tisdag

Jag insåg igårkväll påväg hem att den var för sent för att baka. Då hade jag inte varit klar förens vid midnatt och det orkade inte jag. Vi var liksom inte hemma förens vid 20. 
 
Så idag innan jag fortsätter att baka så måste jag städa först, jag har sådan ångest över hur det faktiskt ser ut. Imorgon är det dags för jobb och då orkar jag inte hålla på med det efter jobbet. 
 
Har tänkt att försöka hinna med så mycket som möjligt idag, det kommer kännas skönt när allt är klart. 
 
Jag bäddade ner mig en sväng i soffan igår efter att lilla H gått och lagt sig och nara njöt utav julstjärnan och tända ljus. 
 
 

Saffransbullar med Vaniljfyllning

Äntligen färdigbakat på Frugården för idag.. det blev sjukt gott och godare än jag hade väntat mig. Nu ska jag åka hemåt och hämta upp en påse med ingredienser till Lussebaket jag ska göra ikväll. Kommer ju stå hela kvällen i köket så varför inte göra så mycket som möjligt på samma gång. 
 
 
 

Fick mycket köpt idag..

Jag har lite smått ångest just nu, men samtidigt så fick jag mycket köpt som jag ändå skulle ha och lite till. Jag kom ju över en amaryllisknöl på Granngården som de hade 70% rabatt på, anledningen till att vi gick in där ifrån början var den att vi skulle hälsa på Petra. Jag fick även köpt ett armeringsnät, den behöver kapas för att den sk passa OCH målas för att rosten inte ska färga av sig. Den gick nästan inte in i bilen, inte ens i skuffen. Jag vill ha en kombibil, men det är inte bara att köpa en. 
 
Jag funderar på om jag skulle ta och måla den efter bullbaket, degen står och jäser just nu och vaniljfyllningen har jag också gjort klar tills den skall användas. Jag har lite dåligt samvete just nu över att jag är så grinig, ovanligt grinig är jag och det stör min omgivning mer än mig själv. 
 
Funderar på om man skulle ta och baka åt M.K sen, såvida hon inte ångrat sig. Jag menar bäst att passa på medans man har lust och ork för det. Tänkte även göra en massa annat ikväll som skal frysas in, tyvärr kom jag inte över rödbetor idag då leveransen inte hade kommit ännu, jag har ju tänkt att göra egen rödbetssallad. Jag hoppas banne mig att den blir god! Annars blir jag ledsen på riktigt.