2 av 4

Haft lite smått ångest stor del av eftermiddagen, inget farligt alltså bara att jag förbarma mig själv lite att jag tog en kollegas pass på Söndag också men jag behövde hennes timmar också. Eftersom jag inte fått så många timmar denna månaden så behöver jag fler extrapass. Även om det tar emot lite men det är okej, jag gör det ju för min skull också. Vill ju inte att det ska bli som denna månaden, jag går minus denna månaden med råge. Plus minus noll hade ju vart en sak men ja bara att bita i det sura. Så nu ska vi gå och sova, skönt när man får mycket sömn numera!

Fredag

God morgon,
 
Jag fattar inte hur man kan lukta skunk i munnen när man vaknat efter att ha haft i bettskenan. Usch! Dock tror jag varje gång jag sover i nästan vaket tillstånd att jag har försovit mig, som både igår och idag då vaknade jag runt halv 5 för att kolla på klockan o sen somna om.
Underligt sånt där men inatt har jag sovit bra också, skönt. Man vaknar utvilad och vi ska snart gå upp. Jag tänkte försöka få med mig lite mackor till jobbet idag, blev väldigt stressigt igår så hann inte göra några.
 
Jag har även helt underbara grannar, vi fick en påse med stora fina äpplen igår. Tänkte göra äppelsylt eftersom vi inte äter så jättemycket äpple i min lilla familj. 🍎 Väntar samtidigt på att vinteräpplena på Frugården ska bli mogna för att hitta på mycket gott med dom!
 

Så mycket att tänka på.

Vi har skrattat en hel del idag och började på slutet ropa kollegans namn på engelska. Vi åkte efter jobbet till Frugården och kollade på mina vinterdäck eftersom jag ska köpa nya i mitten av Oktober. Skulle uppskatta om vintern inte kommer förens jag fått hem mina vinterdäck. Sen är snön välkommen! 
Och så kom jag på att bilskatten kommer snart också, fan! Får kolla när den kommer så att jag kan planera in den i min budget.