Avslutar året med sjukdom 👎

Imorgon åker jag till jourcentralen för min hals blir bara värre och jag är till 98% säker på att jag har fått halsfluss igen trots hosta. I så fall är det 3e gången detta året som jag drabbats av halsfluss trots hosta, jag har också fått en liten upphöjd typ blåsa i bakre gommen också och svullna halsmandlar. Jag tycker verkligen synd om mig själv men jag är å andra sidan piggare dock en liten tröst när halsen känns som ett rivjärn. Som vanligt så är man alltså sjuk på nyår, det slår aldrig fel!

Sjuk nu igen

Är sängliggande mer eller mindre men vi var ute en längre tur med Kia för 2 timmar sedan. Det var en långsam takt idag för jag är verkligen inte frisk. Jag orkar heller inte laga mer mat så har beställt en pizza med hemkörning. 
 
 
Hon är verkligen så himla snäll denna lilla individen. Jag tänkte att vi skulle till Frugården imorgon så att Kia får leka av sig lite energi med pappa Allan samt att få klorna klippta också. 
 
 
Vila resten av veckan blir det i alla fall.

Haft en bra julhelg

Hallå i stugan såhär mitt i natten.
 
Min jul har varit bra och jag har fått i stort sett allt jag velat ha och lite till förutom att jag fick köpa mig en liten billig väckarklocka för en 50lapp då jag har velat ha en ett litet tag.
 
 
 
Vi har mest tagit det chill och igår blev det att spela super nintendo som jag kanske inte spelat på 10 år. Det är kul att det har börjat på att bli populärt igen men vårat fick bror och jag -94 och den funkar än. Bara att kontrollen börjar bli sliten.
 
 
Dessutom lyckades min bror att få in många fler kanaler på Tv:n som jag inte har fått in sedan jag fick låna hans tv. Så jag har äntligen 3, 5-12an igen och inte bara 1,2, 4, barnkanalen och Kunskapskanalen. Vilken lycka! 
 
Idag så har jag varit och kollat på Bandy i Lidköping. Derby mellan Villa Lidköping och Vänersborg där det slutade 6-0 till hemmalaget. Jag borde åka och titta oftare för det var jätte kul verkligen. Haylie var hos moster under tiden så det gick ingen nöd på henne.
 
 
 
 
Och imorgon kommer lilla Kia, vi ska vara hundvakt 1 dygn. Myshunden!