Gröna fingrar

Det kändes så bra när jag gått ifrån mötet imorse, jag kände mig så mycket lättare och gladare än på mycket länge. Jag har förtroende för min samtalsterapeut också vilket är jätte bra. 
 
Jag har dock sovit ett par timmar nu under lunchtid, för att sedan komma ihåg att jag har tvättid. Så gick ner för att kolla om jag kunde byta tid men finns ingen ledig förens Tisdag näst nästa vecka så gick upp och hämtade det lilla jag har, 2 maskiner körs nu och sen är det klart. 
 
Under tiden jag väntar så har jag planterat om 2 av mina sticklingar och några tomatfrön. Går det vägen så har jag 11 busktomater i sommar att skörda ifrån. 
 
 
Jag har dock inte alla grönsaker som jag velat ha ännu men det kommer väl i April. Resterande frön som jag har ska inte planteras förens tidigast i April så då kan jag lika gärna slå på stort. Samtidigt hoppas jag att mina jordgubbsplantor har överlevt, de fick lite vatten igår men tror samtidigt att löv och min julgran har skyddat dom ifrån den värsta kylan. Det kommer lite grönt på ena sidan så får hoppas på tur. 

Tisdag

Alltså jag är nervös som attans, sist jag sökte mig till en psykolog var jag 16 år och han sa att han inte kunde hjälpa mig. Idag ska jag ha mitt första möte med min samtalsterapeut, sådär 12 år senare söker man igen. Jag hoppas att jag kan lita på personen. Hur börjar man? Det här är så stort, att det inte går att sätta fingret på det. Det finns så mycket som behöver ut och så vet jag inte ens hur jag ska börja. 

Bjöd på fika

Jag kom på imorse att jag skulle fortsätta städningen utav ugnen som jag påbörjade igår. Jag har låtit ugnsrengöringen ligga och verka i nästan 1 dygn och imorse var det så ofantligt lättstädat att jag inte fattar varför jag inte använt ugnsrengöringen tidigare. Det stod ju "låt verka några timmar, helst över natten" den är nu skinande ren, bara glaset och ugnsluckan som skulle behöva en omgång men jag orkar inte skruva upp skruvarna för att komma in emellan så det får vara smutsigt tills jag känner för en grundligare rengöring.
 
Passade på att göra en morotskaka i förmiddags också då vi bjöd in mina föräldrar, de skulle ju till Bomässan och när jag ändå bor precis granne så why not? Det är ju inte precis varje dag som de är och hälsar på i mitt hem 2-3 ggr per år på sin höjd, inte oftare än så i alla fall. 
 
 
 
Jag har bett min far att hjälpa mig att sätta upp en lampa i sovrummet och min hallstege, när han ändå håller på så skulle han kunna få sätta upp en hel del mer åt mig, tallrikshyllan i Haylies rum krokar i taket på 2 ställen och lite annat också. 
 
Funderar på att ge Haylie ett skrivbord istället för det lilla bordet och de två stolarna som ändå aldrig står där de ska. Jag ska fundera lite på det tills senare. 
 
Jag fick en hel del inspiration på bomässan inför mitt framtida hus. 👌