Kort men skön dag

Vilken snäll mamma jag har som lät mig sova ända till halv 3-3 förutom att hon hade försökt väcka mig vid 11 men det hade jag inget minne utav. Man sover så jäkla bra i mitt gamla rum nu när det inte är svinkallt därinne. Jag bytte soffan mot sängen när mamma och pappa hade gått upp vid 7 tiden. 
 
Vi blev långlivade på Frugården idag men trevligt var det i alla fall. Och jag var även förbi grannen och hämtade en video som jag tänkte koppla in när jag nattat lilla H, kanske kan jag titta på en utav mina gamla filmer utan att kompromissa. Jag längtar! Haha!
 
Imorgon blir det storstädning och matteläsning

Måndag morgon

Godmorgon, 
 
Jag kom "hem" för knappt 40 min sedan och så fick Stina och Allan komma ut på en liten morgonpink innan det var lugnt att lägga sig igen. Jag då ligger här i soffan och har så ont i min högra tå, igår funkade det med ipren för då försvann smärtan men inatt har det bara tilltagit trots att jag tagit ipren. Får se om det "gått över" när jag vaknat senare för kände inget mellan 14-18 igår efm men sen drog det igång. 
 
Så försöka sova lite innan det blir hålligång när övriga huset vaknar!

Söndag

Jag har precis vaknat och hade egentligen behövt några timmar till men ska ju hämta lilla H så vi kan umgås en stund innan hon ska till mormor och morfar och sova där. Jag bara längtar tills denna natten är över för jag är så slut i huvudet och kommer att behöva sova igen många timmar imorgon. 
 
 
Antar att vi kommer att titta på frost och äta lite snacks under vår lilla stund. Men hon är väl förberedd allra redan att hon kommer att sova där.