Snabba ryck

Igår skrev jag ju att jag trodde att mina mattor skulle komma i början på nästa vecka men tji på mig, de har redan anlänt till Tempo. Så eftersom jag ändå måste ta den omvägen förbi för att komma hem (de har stängt av korsningen utanför mig pga ombyggnad) så tar jag bara och gör ett snabbstopp för att hämta ut försändelsen. 
 
Jäklar vad snabba de var och då tog jag ändå inte expressleverans. Vad glad jag blir! 

Äntligen Fredag

God morgon
 
Har varit vaken i typ 30 minuter och det är dags att stiga upp. Haylie är också vaken och det är bara bra. Idag blir det födelsedagskalas för Becka ikväll vid 18 tiden. Men först jobba veckans sista pass 😉 
 
 
 
 
 

Mitt sovrum

Jodå må ni tro just nu ligger jag i sängen dock ej nedbäddad och bara njuter utav hur bra det blir. Har städat undan rejält och äntligen (!) packat upp allting sedan vi var iväg för några veckor sedan. Bättre sent än aldrig, haha!
 
 
Det kommer att komma en lila matta i fotänden också, jag väntar på den dock kommer den nog på Mån-Tis skulle jag tro tillsammans med den andra mattan som jag också köpte. Har tänkt byta ut lite saker mot något annat bland annat mina 3 små Hampen mattor i hallen. De ligger inte där jag vill ha dom så då har jag köpt en matta som är 70*200 istället. 
 
Jag har en del annat som jag också ska sälja av för att bytas ut. Bra kan bli bättre till slut och så är det ju, man får känna in sig lite.