Bokat hotellnatt

Jo jag bestämde mig för att det skulle bli en dag extra i Sthlm nästa vecka så hotellnatt är bokat och funderar på om vi ska gå på Gröna Lund också såvida ingen har en bättre idé. Så ska boka om våra tågbiljetter för hemresan as fast as i can! 
 
Faktiskt så ser jag fram emot det även om jag är nervös tills vi har kommit på tåget på Onsdag vid lunchtid. Och lilla H kommer att ha mycket att berätta om när hon kommer tillbaka till dagis veckan efteråt. 
 
Tänkte också att vi ska åka till Liseberg nu i Juni innan det blir så extremt mycket folk där. Det blir kul det också 😙

Onsdag

Sitter och tar igen mig lite i värmen men skall straxt gå in och panta. Detta blev en dag med återvinning och lite shopping (mycket), det var inte meningen egentligen men nu har jag iaf min egen borr- skruvdragare och lite till. 
 
Jag har också gett bort lite mat som jag hade rensat ut, ni förstår jag tycker att det är förjävligt när folk letar mat i ens soptunnor och det hände för en stund sedan hemma hos mig. Så när jag nästan hade packat klart bilen och slängt alla kartonger så hämtade jag påsen med mat som annars hade slängts. Sedan vet man ju inte om personen har hungriga småbarn heller så gav även bort ett oöppnat vällingpaket som Haylie ändå inte skulle använda då hon inte dricker välling längre. 
 
Och snart är det dags att hämta hem lilla H ifrån dagis, jag har ju lovat henne dessutom att vi ska åka till Frugården sen.

Tisdag

Hallå 😄
 
Det är snart dags att krypa till sängs och imorgon ska jag baka lite och bjuda mina kollegor samt slänga skräp. Mer än så har jag inte direkt tänkt göra förutom skriva inköpslista till mitt byggande. Beror lite på vädret men det ska ju vara lite dåligt väder i stort sett hela veckan och vill inte bli blöt medans jag bygger. 
 
Alltså jag blir bara mer och mer nervös inför Onsdag, samtidigt funderar jag på om vi inte ska stanna en extra dag i Stockholm. Jag vet inte men kanske blir spontant bestämt det med.