Vågen tickar nedåt

Jag blev positivt överraskad tidigare ikväll, normalt sett brukar jag väga mig på morgonen men idag blev det på kvällen och jag har gått ner 3kg nu den senaste månaden och 1kg under min första vecka med lchf vilket jag är väldigt nöjd med.
 
Sakta men säkert och förmodligen så gör det väldig nytta att utesluta socker, gluten och stärkelse sedan när all överflödig vätska försvunnit så har lite mer vikt tappats. Mest troligtvis skulle det gå fortare att gå ned i vikt om jag tränade också men jag vill liksom inte börja för snabbt med allting och tappa motivationen ännu snabbare. För mig så har ju alltid intaget av mat/dryck/sötsaker varit min stora last. När jag har kommit in desto mer med min nya livsstil då kommer jag att gå upp ett steg i trappen för viktnedgång med träning. 
 
Tills dess njuter jag av lokalproducerad mat och naturlig mat. Jag har beställt 5kg lammkött, 1 burk honung, grönsaker med få kolhydrater och 2 fkp ägg på reko-ring som jag hämtar på Torsdag. Det känns riktigt bra och jag har hittat en frukost som funkar för mig, nu har jag ätit det två dar i rad och det är chiapudding med kokosmjölk som jag toppar med bär. Så nu när jag har jobbat Mån-Tis så har jag haft med mig en glasburk med tätslutande lock och njutit av min chiapudding på jobbet. Funkar för mig och tar inte lång tid att förbereda kvällen innan, snabbt och enkelt precis som jag vill ha det.

Har man lovat så har man

Jag lovade ju Haylie att göra våfflor igår och jag hade allting hemma utom ägg så efter jobbet fick man liksom skynda sig hem--->byta om --->hämta Haylie--->handla. 
Så vi kom hem för en liten stund sedan och jag håller på att göra våffelsmet. Jag hittade ett recept som föll mig i smaken så jag hoppas att de blir sådär frasiga som det utlovas 👍
 
 

Man slutar aldrig att förvånas

Vi kan börja med en av alla Haylies påhitt, när det inte finns mackor så kan man äta morot med smör på.
 
 
 
Idag när vi kom hem ifrån jobb och dagis så fick jag en glad överraskning i postboxen.. jag vet inte riktigt hur min brevbärare tänkte idag? Att behöva klippa upp kartongen när den är i postboxen och ta ut innehållet innan man knyckla ihop ena sidan och dra ut den med våld var inget jag trodde någonsin skulle hända mig. Tack postnord för att en av dina anställda inte tänkte ett steg längre när hen la in en för stor kartong för luckan i postboxen.