Garn-Lördag

God morgon! 🌞
 
Idag har jag mer energi men kommer ändå ta det lilla lugna. Vi ska åka förbi Petra sen för att överlämna de små korgarna, jo det blev två stycken gjorda igår. En lite större och en lite mindre, tror inte att Petra har något emot att få 2 stycken istället för 1. Dessutom ska jag försöka komma igång med min stora filt också.. handstickning blir det då skulle jag tro.
 
 
 
Jag har alltså 3 stycken sjukt stora garnnystan som ska användas till min filt med en helt ofattbar mjukhet. 😍
 
 

Virkar en korg till badrummet

Igårmorse hade Petra taggat mig i ett inlägg på facebook och frågade om jag kunde göra en skål/korg att ha tops i. Hon valde färgen grå och tidigare ikväll satte jag mig med den och nu börjar det på att likna något så imorgon kan jag med stor sannolikhet överlämna den till henne.
 
 
När jag vet vilka färger som det kommer att bli i badrummet så tänkte jag göra några i olika stl till mig själv också i den färg som jag tänkte ha som färgklick sen. 
 
Jag har gjort några korgar tidigare men denna är i särklass den snyggaste och mest lyckade jag har gjort, mao man blir bättre ju mer man övar. 

Trötthet utav dess like

Alltså jag är så fruktansvärt trött idag, energinivån är verkligen superlåg och om jag skulle lägga mig ned nu så skulle jag somna inom 3 röda. 
 
Förut så hjälpte vi Jocke att ge honom starthjälp och när det var gjort så åkte jag och lilla H till donken för Fredagsmiddag, varför inte liksom? 
 
Och jag hann till apoteket innan de stängde 17.30 så nu hoppas jag att mina besvär lindras inom några dagar 👌
Jag har också lovat att vara hundvakt åt Kia en natt om lite drygt 2 veckor. Gosehunden ❤ 
 
 
Resten av kvällen blir det chill i alla fall.